Surpriză la Hollywood: Willow Smith, fiica actorului Will Smith, a lansat primul ei album muzical

Willow Smith, fiica actorului Will Smith, şi-a trecut numele pe lista celebrităţilor care au încălcat cutumele industriei muzicale, lansându-şi albumul de debut într-o manieră surprinzătoare, fără să organizeze o conferinţă de presă şi fără nicio acţiune de promovare, informează contactmusic.com.

347 afișări
Imaginea articolului Surpriză la Hollywood: Willow Smith, fiica actorului Will Smith, a lansat primul ei album muzical

Willow Smith (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiica actorului Will Smith, în vârstă de 15 ani, s-a îndepărtat pentru o vreme de industria muzicală, pentru a se concentra asupra altor pasiuni ale sale, precum baletul şi moda, după succesul primului ei single, "Whip My Hair", lansat în 2001, care i-a adus un contract cu Roc Nation, renumita casă de discuri a rapperului Jay Z.

Însă Willow Smith a revenit în mod surprinzător în muzică, vineri, odată cu lansarea albumului ei de debut, intitulat "Ardipithecus".

"Ardipithecus Ramidus este denumirea ştiinţifică a primului hominid ale cărui oase au fost găsite pe Pământ", a declarat pentru The Fader tânăra artistă americană, care a compus 14 dintre cele 15 piese ale albumului. "Am dorit să acord numele lui compilaţiei mele muzicale, pentru că, în timp ce compuneam aceste piese, mă aflam într-o etapă de tranziţie. Căutam adânc în străfundurile inimii mele şi am găsit fragmente ale vechiului «eu» care spun anumite poveşti şi care, ulterior, au devenit versurile cântecelor mele", a adăugat Willow Smith.

Willow Smitg nu este prima vedetă care îşi ia fanii prin surprindere, lansând un album fără niciun fel de promovare - Beyonce şi Miley Cyrus se află şi ele pe lista celebrităţilor care au lansat materiale discografice într-o manieră discretă.

Beyonce şi-a lansat cel mai recent album de studio, care îi poartă numele, într-o manieră asemănătoare, în decembrie 2013, iar Miley Cyrus s-a mulţumit să anunţe lansarea noului ei album, "Miley Cyrus and Her Dead Petz", prin intermediul ultimei fraze pe care a pronunţat-o în calitate de prezentatoare oficială a galei MTV Video Music Awards, la sfârşitul lunii august, spunându-le fanilor că pot să asculte acest material discografic, gratuit, pe platformele online de streaming.

Willow, fiica starului filmului "Bărbaţii în negru/ Men in Black", Will Smith, şi a actriţei Jada Pinkett-Smith, calcă pe urmele fratelui său Jaden în ceea ce priveşte lansarea într-o carieră artistică la o vârstă fragedă. Jaden Smith, în vârstă de 17 ani, a jucat în filmul "Karate Kid", lansat în 2010, dar şi alături de tatăl său, în filmul "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness", şi în "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still".

Willow Smith a apărut alături de tatăl ei în filmele "Legendă vie" şi "Kit Kittredge: O fetiţă americană" şi a asigurat vocea unui personaj din animaţia "Madagascar 2".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici