Surprize: Ce le place cu adevărat oamenilor în materie de sex

Cercetătorii au încercat să afle care sunt de fapt dorinţele oamenilor în materie de sex, luând în considerare căutările acestora pe internet, deoarece se crede că nimeni nu minte atunci când caută o informaţie.

1363 afișări
Imaginea articolului Surprize: Ce le place cu adevărat oamenilor în materie de sex

Surprize: Ce le place cu adevărat oamenilor în materie de sex (Imagine: Shutterstock/Publimedia)

În cartea "Un miliard de gânduri neastâmpărate/A Billion Wicked Thoughts", Ogi Ogas şi Sai Gaddam dezvăluie lucruri interesante despre ceea ce îşi doresc oamenii în materie de sex, scrie nypost.com.

Conform cărţii, cele mai căutate cuvinte legate de sex sau variaţii ale acestora sunt: tinereţe (13,5%), homosexualitate (4,7%), sâni (4%), înşelarea soţiei (3,4%), vagin (2,8%), penis (2,4%).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici