Susan Sarandon şi Geena Davis, într-un pictorial inspirat din "Thelma şi Louise"

Actriţele americane Susan Sarandon şi Geena Davis au pozat pentru revista Vanity Fair, într-un pictorial inspirat din filmul "Thelma şi Louise", cu ocazia celebrării a 20 de ani de la lansarea acestui lungmetraj care le-a făcut celebre, informează nypost.com.

82 afișări
Imaginea articolului Susan Sarandon şi Geena Davis, într-un pictorial inspirat din "Thelma şi Louise"

Susan Sarandon şi Geena Davis, într-un pictorial inspirat din "Thelma şi Louise"

Potrivit publicaţiei New York Post, Susan Sarandon şi Geena Davis au realizat acest pictorial special în statul Florida, săptămâna trecută. Cele două actriţe au fost nevoite să apeleze la serviciile unui charter privat, închiriat din New Jersey până la Miami, deoarece "toate locurile de la clasa I din cursele de linie erau ocupate de persoane care mergeau la expoziţia anuală de artă contemporană Art Basel Miami Beach", a declarat o sursă.

Susan Sarandon a fost văzută, de altfel, în zilele următoare, vizitând această expoziţie şi participând la câteva gale ocazionate de acest eveniment.

Pictorialul va putea fi văzut într-un număr viitor al revistei Vanity Fair, ce va fi lansat la începutul anului 2011, pentru a coincide cu celebrarea a 20 de ani de la lansarea filmului "Thelma şi Louise".

Filmul "Thelma şi Louise", regizat de Ridley Scott cu un buget de producţie de 16,5 milioane de dolari, a avut încasări de 45,3 milioane de dolari în Statele Unite. Filmul, care spune povestea a două femei americane plictisite de monotonia din vieţile lor şi care decid să fugă în Mexic după ce Louise (Susan Sarandon) a ucis un bărbat care voia să o violeze pe Thelma (Geena Davis), a primit şase nominalizări la premiile Oscar, impunându-se la categoria "cel mai bun scenariu original".

Susan Sarandon este o actriţă americană de cinci ori nominalizată la premiul Oscar, distincţie pe care a şi primit-o, în 1996, pentru rolul principal din "Culoarul morţii/ Dead Man Walking".

Geena Davis este un fost model de succes, devenită scriitoare, atletă şi actriţă, recompensată cu premiul Oscar pentru rolul din filmul "Turist întâmplător" şi celebră pe plan internaţional graţie filmelor "Tootsie", "Thelma şi Louise" şi "Sărutul dulce al răzbunării".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici