Sute de bucureşteni şi-au proiectat mesajele de optimism pe faţada unul mall din Bucureşti

  • Apropierea sărbătorilor de iarnă a fost marcată într-un mall din Bucureşti prin tradiţionala aprindere a instalaţiilor luminoase de Crăciun, dar şi printr-un show spectaculos de lumini, lasere, muzică şi video mapping.
  • Bucureştenii au avut ocazia de a-şi vedea proiectate pe faţada mall-ului mesajele emoţionante.
507 afișări
Imaginea articolului Sute de bucureşteni şi-au proiectat mesajele de optimism pe faţada unul mall din Bucureşti

Sute de bucureşteni şi-au proiectat mesajele de optimism pe faţada unul mall din Bucureşti

Anul acesta, într-un context cu totul special, Sun Plaza a lansat sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o campanie cu un mesaj care subliniază nevoia de optimism, de apropiere şi de revenire la normalitate. ”Luminiţe cu EXTRA OPTIMISM” – deoarece s-a dorit să aducă zâmbet şi gânduri bune tuturor celor care ajung în mall în această perioadă.

Astfel, Sun Plaza a marcat apropierea sărbătorilor de iarnă prin deja tradiţionala aprindere a instalaţiilor luminoase de Crăciun, printr-un show spectaculos de lumini, lasere, muzică şi video mapping. În doar 3 zile, peste 1500 de mesaje emoţionante au fost lăsate de internauţii pe platforma sun-plaza.ro/optimism, acolo unde au scris motivele pentru care sunt şi au rămas optimişti în această perioadă. 

Timpul petrecut alături de nepoţii mei mă face optimist!”, ”Viaţa este atât de scurtă şi frumoasă, trebuie să te bucuri de lucrurile mărunte pe care le trăieşti în fiecare zi” sau Vorbeşte cu cei dragi, savurează o prăjitură, stai în braţele persoanei iubite! sunt doar câteva dintre mesajele pe care bucureştenii le-au putut vedea proiectate pe faţada mall-ului.

În premieră, cei care vor ajunge în Sun Plaza în perioada aceasta vor putea descoperi o instalaţie anamorfică – un concept artistic care în funcţie de perspectiva din care este privit dezvăluie o imagine simbol. Pentru că întotdeauna avem nevoie să privim lucrurile dintr-o perspectivă optimistă, creaţia este un simbol pe care fiecare va putea lăsa un mesaj, un gând pozitiv la final de an
În plus, până pe 5 decembrie, toţi cei care ajung în Sun Plaza pot câştiga pe loc o mulţime de premii pe baza bonurilor de cumpărături. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici