Sute de porţii de peşte cu mămăligă cumpărate din banii aleşilor, oferite localnicilor din Tismana

Primarul din oraşul Tismana (Gorj) a oferit gratuit, marţi, de Buna Vestire, aproape 700 de porţii de mămăligă cu peşte cumpărate din banii săi şi ai consilierilor locali, precum şi vin adus din gospodăria lui, autorităţile locale organizând a doua ediţie a "Sărbătorii Păstrăvului".

112 afișări
Imaginea articolului Sute de porţii de peşte cu mămăligă cumpărate din banii aleşilor, oferite localnicilor din Tismana

Sute de porţii de peşte cu mămăligă cumpărate din banii aleşilor, oferite localnicilor din Tismana (Imagine: Adrian Stoicoviciu / Mediafax Foto)

Primarul din Tismana, Marian Slivilescu, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că, la fel ca anul trecut, la prima ediţie a "Sărbătorii Păstrăvului", a pus bani din buzunar, împreună cu consilierii locali, pentru achiziţionarea peştelui care a fost împărţit gratis localnicilor, precizând că vinul l-a adus de acasă.

"Dorim să îi facem pe oameni să se simtă bine, mai ales că tradiţia spune că azi nu trebuie să fii supărat pe nimeni. Noi vrem să-i înveselim pe oamenii care vin la această manifestare şi dorim, cu această ocazie, să scoatem în evidenţă existenţa păstrăvăriilor din zona Tismana. Avem ape curate aici şi tot mai mulţi localnici sunt interesaţi să acceseze fonduri europene cu care să îşi realizeze astfel de ferme piscicole, lucru care pe noi ne bucură", a afirmat primarul din oraşul Tismana.

Peste o mie de persoane au participat, marţi, şi la Târgul de Primăvară, organizat în centrul localităţii, unde oameni din zonă vin şi cumpără seminţe pe care le vor folosi în gospodării.

Tot aici a fost organizat şi un spectacol de muzică populară susţinut de artişti de la Ansamblul Profesionist "Doina Gorjului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici