Sylvester Stallone, despre rivalitatea cu Arnold Schwarzenegger: Îmi venea să-l sugrum

Actorul american Sylvester Stallone spune că şi-a dorit "să-l sugrume" pe Arnold Schwarzenegger în anii '80, când se luptau pentru titlul neoficial de cel mai dur om de la Hollywood, potrivit contactmusic.com.

1300 afișări
Imaginea articolului Sylvester Stallone, despre rivalitatea cu Arnold Schwarzenegger: Îmi venea să-l sugrum

Sylvester Stallone, despre rivalitatea cu Arnold Schwarzenegger: Îmi venea să-l sugrum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul seriei "Rocky" şi eroul francizei de succes "Terminator", care de atunci au îngropat securea războiului şi au jucat împreună în filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables", au fost duşmani de moarte la începutul carierei.

"Au fost momente în care nu suportam să ne aflăm în aceeaşi cameră. Arnold era genul de persoană pe care îţi doreai să o sugrumi, în fiecare zi. Adică şi dimineaţa şi seara. Eram atât de competitivi. El era Mr. Olympia. Ne-am lansat cam în aceeaşi perioadă. Bineînţeles, eu am fost primul, dar el era mai mare", a mărturisit acum Stallone despre rivalitatea intensă dintre ei.

Stallone şi Schwarzenegger apar împreună în cel de-al treilea lungmetraj al seriei "Eroi de Sacrificiu", alături de alte staruri ale filmelor de acţiune americane, precum Mel Gibson, Wesley Snipes, Jason Statham, Harrison Ford şi Antonio Banderas.

Premiera filmului "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" va avea loc pe 15 august, în Statele Unite ale Americii, însă o copie piratată a lungmetrajului de acţiune a ajuns ilegal pe internet în urmă cu două săptămâni, fiind descărcată de 189.000 de ori numai în primele 24 de ore.

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Sylvester Stallone, în vârstă de 67 de ani, a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza "Rocky" şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi rolul unui mercenar în franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables".

Recent, Stallone a jucat alături de Robert de Niro în "Grudge Match: Faceţi pariurile", de Peter Segal, unde veteranii actori americani interpretează doi pugilişti bătrâni a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţele sportului.

Arnold Schwarzenegger, un republican convins şi un activist ecologist, a fost ales, în 2003, pentru un mandat de un an, pentru a duce la capăt mandatul guvernatorului Gray Davis, care a fost destituit. Apoi, starul hollywoodian a fost reales de două ori în această funcţie. Afirmând în repetate ocazii că doreşte să îi servească pe oamenii din jur, actorul a spus că "va face în aşa fel încât lumea să devină un loc mai bun decât acela pe care l-a moştenit". Arnold Schwarzenegger şi-a reluat cariera de actor după încheierea celui de-al doilea mandat de guvernator, în anul 2011.

Fost culturist profesionist, Arnold Schwarzenegger a câştigat de cinci ori titlul de Mister Universe, dar şi un Glob de Aur, în 1977, cu rolul din filmul "Stay Hungry". A devenit celebru cu rolul din franciza "Terminator", în care a interpretat un robot trimis din viitor. Starul hollywoodian, care a confirmat faptul că va juca în al cincilea film din franciza "Terminator", a dezvăluit de asemenea că doreşte să joace din nou alte două roluri emblematice pentru cariera sa. Astfel, Arnold Schwarzenegger îl va întruchipa din nou pe Conan Barbarul în filmul "King Conan" şi pe Julius Benedict într-o continuare a comediei "Gemenii/ Twins", intitulată "Triplets".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici