"Taken 2: Teroare în Istanbul", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

Filmul "Taken 2: Teroare în Istanbul" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 974.647 de lei şi 52.047 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

526 afișări
Imaginea articolului "Taken 2: Teroare în Istanbul", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme mai sunt în top - VIDEO

"Taken 2: Teroare în Istanbul", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme mai sunt în top

Cea de-a doua parte a aventurilor fostului agent CIA Bryan Mills (Liam Neeson) - o continuare a filmului "Taken: Teroare în Paris" - este distribuită în România de MediaPro Distribution, în 31 de cinematografe, şi a surclasat filmul de acţiune "Looper: asasin în viitor", cu Bruce Willis şi Joseph Gordon-Levitt în rolurile principale, liderul box office-ului de săptămâna trecută. Regizat de Olivier Megaton, "Taken 2: Teroare în Istanbul" promite să cucerească definitiv publicul românesc cu mult suspans, urmăriri explozive, o poveste bine închegată şi un tată instruit să facă faţă oricărei situaţii. În Paris, mafia albaneză a făcut greşeala de a-i răpi fiica lui Bryan Mills. Astăzi, în timp ce-şi plâng morţii, albanezii caută răzbunare şi-l atacă direct pe acest fost agent CIA "înzestrat cu abilităţi speciale".

Pe locul al doilea în box office-ul românesc de weekend s-a situat "Looper: Asasin în viitor", care a avut încasări de 189.908 lei şi 9.863 de spectatori. Acţiunea din filmul "Looper: Asasin în viitor" se desfăşoară într-o perioadă în care călătoria în timp este ilegală şi deci disponibilă numai pe piaţa neagră. Atunci când mafia vrea să scape de cineva nedorit, membrii acesteia trimit victima cu treizeci de ani înapoi în timp, când un ucigaş plătit - aşa cum este şi Joe (Joseph Gordon-Levitt) - aşteaptă să lichideze ţinta. Joe câştigă bine şi viaţa lui pare să fie foarte bună până când mafia decide să închidă cercul şi să scape de ucigaş, aşa că îl trimit înapoi în timp chiar pe Joe din viitor (Bruce Willis).

Pe locul al treilea în topul preferinţelor publicului românesc s-a poziţionat "Aventurile lui Sammy 2" 3D, care a avut încasări de 151.218 lei şi 8.034 de spectatori. Cele mai simpatice şi mai curajoase broscuţe ţestoase se întorc pe marile ecrane, oferind atât copiilor, cât şi părinţilor o experienţă 3D mai fascinantă ca niciodată. În "Aventurile lui Sammy 2", cele două ţestoase, Sammy şi Ray, îi vor călăuzi pe "nou-născuţii" Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Din senin, însă, un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. Acolo îl întâlnesc pe căluţul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare.

Pe poziţia a patra s-a clasat filmul "ParaNorman", care a avut încasări de 100.209 lei şi 5.085 de spectatori. În "ParaNorman", un orăşel este asediat de zombie, cine poate fi chemat în ajutor decât Norman (vocea fiind asigurată de Kodi Smit-McPhee), un băieţel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morţi. Dar, pentru a salva oraşul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii idioţi ai locului. Dar acest tânăr îmblânzitor de spirite rele se va vedea nevoit să-şi desfăşoare activităţile paranormale până dincolo de limitele lumeşti.

Pe locul al cincilea s-a clasat "Terapie de cuplu/ Hope Springs", o comedia romantică în care rolurile principale sunt jucate de Meryl Streep şi Tommy Lee Jones, ce interpretează un cuplu în vârstă care încearcă să readucă scânteia în căsnicia lor. Filmul a avut încasări de 68.259 de lei şi 3.317 spectatori.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 2.044.839 de lei şi 108.611 spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici