Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internaţionale, în România, pe 29 iunie

Formaţia Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internaţionale de swing şi electro-swing, va participa la WonderDay, un eveniment-concept care se va desfăşura pe 29 iunie, pe domeniul Palatului Mogoşoaia, informează organizatorii, Amphitrion.

87 afișări
Imaginea articolului Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internaţionale, în România, pe 29 iunie

Tape Five, unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internaţionale, în România, pe 29 iunie (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Renumitul proiect artistic internaţional Tape Five se alătură lui Asaf Avidan şi Noorei Noor pe afişul ediţiei de anul acesta a WonderDay, primul eveniment-concept din România şi una dintre cele mai aşteptate premiere ale acestei veri.

Tape Five este unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internaţionale de swing şi electro-swing, ce combină o paletă largă de valenţe ale celor două genuri, cărora le adaugă puternice influenţe de bossanova, latino, într-o interpretare retro alertă şi distinctă. Format în 2006, în Germania, de producătorul, compozitorul şi instrumentistul Martin Strathausen, proiectul este unul colectiv, ce reuneşte artişti din toate colţurile lumii. Cu un album de debut care a înregistrat vânzări record în Europa, Statele Unite ale Americii şi Asia, precum şi patru materiale discografice la activ, Tape Five a fost menţionat în peste 750 de compilaţii, în timp ce numeroase piese ale trupei au fost folosite în clipuri publicitare din toată lumea, în special în Japonia, unde proiectul se bucură de un succes impresionant.

"Stilul Tape Five se poate defini ca un dans electro-swing în mijlocul unei conversaţii de Oscar, pe ritmuri de clarinet, trompetă şi saxofon inspirate de strălucirea anilor '20", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Muzicienii Tape Five sunt originari din Anglia, California, Siberia, Italia, Franţa, Brazilia, Africa de Sud şi România, o parte dintre componenţii trupei remarcându-se de-a lungul carierei şi prin colaborări cu artişti consacraţi, precum Barry White, Lionel Ritchie, Brecker Brothers, Django Reinhardt Jr., Marty Pellow, Nils Landgren, The Flying Pickets, US3, Karl Frierson.

Biletele pentru evenimentul WonderDay sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, la casa de bilete a Sălii Palatului, dar şi online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ: regular - 139 de lei (în perioada 7 mai - 7 iunie ), 149 de lei (în perioada 8 iunie - 28 iunie) şi 160 de lei (în ziua evenimentului şi la intrare, în limita locurilor disponibile).

Mai multe confirmări şi noutăţi din programul evenimentului urmează să fie anunţate în perioada următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici