Tatuajul pe inimă, ultima modă la îndrăgostiţi

Dacă declaraţiile de dragoste sau gesturile tandre nu sunt suficiente pentru exprimarea adevaratelor sentimente faţă de persoana iubită, salonul de tatuaje True Love Tatoos din Japonia oferă şansa unică de aplicare a unui tatuaj direct pe inimă, informează Descoperă.

8167 afișări
Imaginea articolului Tatuajul pe inimă, ultima modă la îndrăgostiţi

Tatuajul pe inimă, ultima modă la îndrăgostiţi (Imagine: Descoperă)

Specialiştii de la True Love Tatoos din Japonia îţi tatuează inima cu orice inscripţie doreşti, ţinând cont că tu eşti cel care plăteşte. Operaţia dureaza aproximativ 3 ore, în funcţie de dificultatea tatuajului, şi nu prezintă pericole majore deşi, o recunosc chiar angajaţii salonului, nu este întotdeauna lipsită de riscuri.

Citeşte mai multe despre tatuajele efectuate direct pe inimă pe www.descopera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici