Taylor Swift, desemnată "Artistul anului 2015" de revista Billboard

Cântăreaţa country-pop americană Taylor Swift a fost desemnată "Artistul anului 2015" de editorii revistei Billboard, informează contactmusic.com.

294 afișări
Imaginea articolului Taylor Swift, desemnată "Artistul anului 2015" de revista Billboard

Taylor Swift, desemnată "Artistul anului 2015" de revista Billboard (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Motivându-şi decizia, editorii publicaţiei americane au lăudat realizările din ultimele 12 luni ale cântăreţei Taylor Swift, printre care se numără un turneu mondial extrem de profital, numeroase single-uri de succes şi un album de studio cu vânzări impresionante, intitulat "1989", care a primit din partea aceleiaşi reviste titlul de "Albumul anului".

Este pentru a doua oară când Taylor Swift este desemnată "Artistul anului" de revista Billboard. Cântăreaţa a primit acelaşi titlu şi în 2009, după succesul fenomenal al celui de-al doilea album de studio al său, intitulat "Fearless".

Adele este singura artistă care a primit acest titlu în doi ani consecutivi - 2011 şi 2012.

Pe lângă titlul atribuit cântăreţei Taylor Swift, editorii revistei Billboard au acordat alte două trofee, joi. Astfel, single-ul "Uptown Funk", o colaborare între Mark Ronson şi Bruno Mars, a fost desemnat "Cântecul anului 2015", iar Fetty Wap a fost desemnat "Cel mai bun artist debutant".

În 2014, titlul de "Artistul anului" a revenit grupului pop britanic One Direction.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici