The Mono Jacks, concert din sala de repetiţii, azi de la ora 19:00 pe Smartradio.ro si Facebook

  • The Mono Jacks cu acest concert se alătură campaniei ING - Dăm o mână de ajutor în lupta împotriva COVID-19
  • Campania vine în ajutorul grupurilor vulnerabile afectate de răspândirea virusului COVID-19 - persoane cu alte afecţiuni, care acum nu mai pot primi îngrijire adecvată, persoane fără adăpost sau în sărăcie extremă
69 afișări
Imaginea articolului The Mono Jacks, concert din sala de repetiţii, azi de la ora 19:00 pe Smartradio.ro si Facebook

The Mono Jacks, concert din sala de repetiţii, azi de la ora 19:00 pe Smartradio.ro si Facebook

Au lansat Gloria şi abia dacă au apucat să iasă cu ea la drum, că ne-a şi lovit starea de urgenţă, starea de izolare.
Pentru că ştiu cât de importantă e muzica pentru noi şi câte minuni poate face ea, mai ales acum, The Mono Jacks sar în ajutor şi ne invită la ei în sala de repetiţii.

Doru şi Andrei vor cânta din acest spaţiu sacru pentru ei, în care în mod normal nu are nimeni acces. O cameră galbenă (galbenul ăla frumos), în care e mereu curat, în care se bea ceai şi vin bun, vin roşu. În care chitaristul dă cu aspiratorul zilnic. N-ai zice că e sala în care repetă nişte artişti, patru la număr: Doru, Andrei, John şi Cristi.

E mai degrabă un muzeu, dar unde nu te simţi ca la muzeu, te simţi ca acasă. Şi de asta îi iubim.

Mai multe detalii despre eveniment găseşti pe www.smartradio.ro.

Concertul îl poţi vedea aici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici