Tom Hiddleston va juca în filmul "Hard Boiled" şi îl va interpreta pe Nixon, un inspector financiar alienat mintal

Tom Hiddleston, starul din "High Rise", va lucra cu regizorul Ben Wheatley pentru filmul "Hard Boiled", o adaptare a unei cărţi de benzi desenate de la începutul anilor 1990, semnată de Frank Miller şi Geof Darrow, informează The Guardian.

361 afișări
Imaginea articolului Tom Hiddleston va juca în filmul "Hard Boiled" şi îl va interpreta pe Nixon, un inspector financiar alienat mintal

Tom Hiddleston va juca în filmul "Hard Boiled". Va fi Nixon, un inspector financiar alienat mintal

Hiddleston va juca rolul unui bărbat pe nume Nixon, un inspector financiar alienat mintal dintr-un Los Angeles distopic, în filmul ştiinţifico-fantastic "Hard Boiled", ce va fi regizat de Ben Wheatley. Hiddleston a terminat recent filmăruile pentru "Thor: Ragnarok", al treilea film din franciză, şi pentru filmul "Kong: Skull Island", informează The Guardian.

Cel mai recent proiect al lui Ben Wheatley este "Free Fire", un film de comedie şi acţiune ce se petrece într-un depozit de mărfuri.

O adaptare a cărţii de benzi desenate "Hard Boiled" era în lucru la Hollywood încă din 2001, când producătorii de la Warner Bros l-au numit pe David Fincher regizor şi pe Nicholas Cage l-a distribuit în rol principal. În 2008, autorul cărţii Frank Miller - lăudat pentru sfaturile sale regizorale pentru "Sin City" - a declarat că ar vrea să regizeze el însuşi un film adaptat după benzi desenate.

Tom Hiddleston, în vârstă de 35 de ani, a apărut pe marile ecrane în filmele "Miss Austen Regrets", "Archipelago" şi pe micile ecrane, în seriale ("Wallander", The Hollow Crown" sau "Suburban Shootout"), dar a cunoscut adevărata faimă odată cu interpretarea lui Loki, în franciza produsă de Marvel.

În anul 2012, a câştigat premiul Empire la categoria "Best Male Newcomer", pentru rolul din filmul "Thor", iar în 2013, a înregistrat două câştiguri la premiile MTV Movie Awards, categoria "Best Villain/ Cel mai bun răufăcător", pentru pelicula "The Avengers/ Răzbunătorii" (2012) şi categoria "Best Fight/ Cea mai bună luptă", pentru interpretarea în acelaşi film.

Mai multe detalii despre filmul "Hard Boiled", aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici