Tommy Lee Jones va juca în cel de-al treilea film din franciza "Men in Black"

Actorul american Tommy Lee Jones va juca în cel de-al treilea film al seriei "Bărbaţii în negru/ Men in Black", care va fi turnat în 3D, infirmând astfel zvonurile potrivit cărora ar fi decis să nu mai revină în această franciză, informează contactmusic.com.

26 afișări
Imaginea articolului Tommy Lee Jones va juca în cel de-al treilea film din franciza "Men in Black"

Tommy Lee Jones va juca în cel de-al treilea film din franciza "Men in Black" (Imagine: Mediafax foto/AFP)

În ciuda unor informaţii anterioare potrivit cărora Tommy Lee Jones nu îşi va relua rolul Agentului K în cel de-al treilea film al acestei francize, colegul său de filmare Josh Brolin - care a confirmat că va interpreta în această comedie cu extratereştri o versiune mai tânără a personajului jucat de Jones - a dezvăluit recent că nu îl va înlocui pe renumitul actor american.

"Nu ştiu deocamdată cum va decurge povestea, însă ştiu cu siguranţă că nu îl voi înlocui pe Tommy (Tommy Lee Jones, n.r.)", a declarat Josh Brolin.

Josh Brolin a colaborat în trecut cu Tommy Lee Jones, cu ocazia filmărilor pentru "Nu există ţară pentru bătrâni" de fraţii Joel şi Ethan Coen, însă susţine că este intimidat de faptul că va trebuie să interpreteze o versiune mai tânără a personajului jucat de Jones: "Este ceva foarte interesant. Aşa cum puteţi vedea, sunt intimidat chiar şi atunci când trebuie să vorbesc despre acest lucru, deoarece încă nu am ajuns până acolo. Sper că totul va ieşi bine. Cred că ne vom distra pe cinste".

Josh Brolin a declarat, totodată, într-un interviu acordat pentru MTV News, că este nerăbdător să lucreze şi cu Will Smith în acest film, considerând că actorul de culoare posedă calităţile magice ale regelui Midas: "Will (Will Smith, n.r.) este un actor cu care e minunat să lucrezi, deoarece lui îi pasă de absolut orice detaliu în timpul filmărilor. Şi le înnebuneşte pe anumite persoane în studiourile de filmare acţionând astfel. Însă el ştie foarte bine ceea ce face. Are acea atingere magică a regelui Midas. Chiar o are. Şi este un tip foarte deştept".

"Men In Black III" va fi regizat de Barry Sonnenfeld, iar Steven Spielberg va fi producător executiv. Filmul va fi lansat pe 25 mai 2012, potrivit studiourilor Columbia Pictures.

Primele două filme din serie au avut încasări totale de 1,03 miliarde de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Următorul proiect cinematografic al actorului Tommy Lee Jones este drama "The Company Men". Actorul premiat cu Oscar în 1993 ("Evadatul"), în vârstă de 63 de ani, este celebru atât pentru roluri pozitive - "Legea e lege", "Bărbaţii în negru" -, cât şi pentru personaje negative - "Născuţi asasini", "Teroare în Boston", "Batman Forever". El a regizat lungmetrajele "Cele trei înmormântări ale lui Melquiades Estrada" (2006), care i-a adus şi premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la Cannes, şi "The Good Old Boys" (1995).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici