TOP 15 cele mai frumoase femei din anii 60-70-80

Despre românce s-a spus dintotdeauna, pe bună dreptate, că sunt femei frumoase. Străinii care vin să dea noroc cu Dracula rămân vrăjiţi de nurii fetelor din îndepărtata Românie iar unii dintre ei îşi programează întoarcerea plecând de la acest factor. Lucrurile au stat dintotdeauna la fel. Inclusiv în anii 60-70-80, când turismul carpatic era în floare şi, suedezi, nemţi sau italieni se convingeau cu proprii lor ochi de acest lucru.

2277 afișări
Imaginea articolului TOP 15 cele mai frumoase femei din anii 60-70-80

TOP 15 cele mai frumoase femei din anii 60-70-80

Deschiderea culturală de la începutul anilor 70 a adus în lumina reflectoarelor şi vedetele sexy ale ţării. Sigur, ”sexy” e un termen exagerat, care se oprea la minijupele modei şi la zâmbetele lascive din producţiile TV ale lui Bocăneţ dar dincolo de scene, cei care frecventau petrecerile private şi barurile de noapte (cu Melody în prim-plan) ştiau foarte bine cum stătea treaba cu frumuseţea mondenă. Care nu a apus nici în întunericul anilor 80, atunci când patrioticul program TV de numai două ore avea să taie drastic orice încercare de a deveni divă într-o ţară în care bărbaţii nu au încetat niciodată să caute şi să descopere femeia.

Într-o încercare de rememorare a frumuseţilor celebre care s-au afirmat până in 1989, colegii de la Playboy vă propun topul care urmează:

15. Anda Onesa

Domeniu: actorie

Notorietate: La 17 ani, Anda era distribuită de regizorul Timotei Ursu în rolul Anişoarei din filmul Septembrie. Blonda suavă şi frumoasă a fost remarcată imediat de Sergiu Nicolaescu, cu care avea să lucreze mai târziu, în Noi, cei din linia întâi. A mai făcut roluri remarcabile în Duios Anastasia trecea (pentru care a luat şi un premiu de interpretare, la festivalul de la Karlovy Vary) sau Pas în doi. Spirit nonconformist şi creativ, Anda a avut o atitudine anti-ceauşistă, fiind urmărită de Securitate, aşa cum a declarat recent într-un interviu. După 1989 a lucrat o vreme în TVR apoi s-a îndrăgostit şi a plecat subit în America, împreună cu primul ei soţ.

Citeşte continuarea topului pe www.playboy.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici