Topul celor mai şocante momente din showbiz din prima jumătate a anului

A fost realizat topul celor mai şocante momente din showbiz petrecute în prima jumătate a anului 2012, potrivit unui sondaj ale cărui rezultate au fost date publicităţii joi.

822 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai şocante momente din showbiz din prima jumătate a anului

Topul celor mai şocante momente din showbiz din prima jumătate a anului

Revista Parade şi site-ul specializat în postarea de informaţii despre celebrităţi OMG!, afiliat grupului Yahoo!, s-au asociat pentru a realiza un top al celor mai marcante evenimente din cultura pop. Astfel, decesul cântăreţei Whitney Houston, produs într-o cameră de hotel din Beverly Hills, reprezintă cel mai important eveniment al anului de până acum şi ocupă primul loc în acest top, cu 50% din totalul voturilor.

Pe locul al doilea, cu 21% din voturi, s-a clasat declaraţia actriţei Kristen Stewart, una dintre vedetele francizei "Twilight", prin care a mărturisit că l-a înşelat pe iubitul ei, Robert Pattinson, care îi este coleg de distribuţie în filmele din seria "Amurg".

Divorţul unui cuplu celebru - Tom Cruise şi Katie Holmes - se află pe locul al treilea în clasament, cu 14% din totalul voturilor exprimate.

Printre evenimentele marcante din 2012 incluse în acest top se regăsesc declaraţia prin care starleta de reality-show Snooki anunţa că era însărcinată (6% din voturi) şi declaraţia renumitului prezentator de televiziune Anderson Cooper prin care acesta a anunţat în mod public că este homosexual (3% din voturi).

Acelaşi procentaj de 3% din voturile exprimate l-au obţinut alte două evenimente de la Hollywood: internarea actriţei Demi Moore într-o clinică de dezintoxicare şi logodna actorilor Angelina Jolie şi Brad Pitt.

Actorul Ryan Gosling s-a impus la categoria "cel mai sexy bărbat", romanul erotic-fantasy "50 Shades of Grey" a triumfat la categoria "cel mai bun roman", iar la categoria "cea mai aşteptată nuntă de vedete" a fost votată apropiata căsătorie dintre actorii Jennifer Aniston şi Justin Theroux.

Revista Parade şi site-ul OMG! au realizat acest sondaj în luna august, pe un eşantion de 56.000 de respondenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici