Topul filmelor în box office-ul românesc de weekend. Care au fost cele mai vizionate pelicule - VIDEO

Filmul "Să fie război!/ This Means War" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 379.146 de lei şi 21.162 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

354 afișări
Imaginea articolului Topul filmelor în box office-ul românesc de weekend. Care au fost cele mai vizionate pelicule - VIDEO

Topul filmelor în box office-ul românesc de weekend. Care au fost cele mai vizionate pelicule (Imagine: Shutterstock)

Chris Pine şi Tom Hardy sunt cei mai buni agenţi operativi ai CIA, care sunt şi parteneri inseparabili şi cei mai buni prieteni, până se îndrăgostesc de aceeaşi femeie (Reese Witherspoon). După ce, odată, au ajutat la dărâmarea unor întregi naţiuni inamice, acum îşi folosesc capacităţile incomparabile şi un întreg arsenal de gadgeturi de înaltă tehnologie împotriva celor mai mari inamici pe care i-au întâlnit vreodată - ei înşişi.

Pe locul al doilea s-a clasat "Casa conspirativă/ Safe House", cu Denzel Washington şi Ryan Reynolds, care a avut încasări de 348.430 de lei şi 17.407 spectatori. Acest thriller de acţiune, ce spune povestea unui agent CIA renegat care se aliază cu supraveghetorul său, un agent începător, pentru a scăpa de atacul unor terorişti, a obţinut încasări de 24 de milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe poziţia a treia s-a clasat liderul de weekendul trecut, "Călătoria 2: Insula misterioasă", care a avut încasări de 346.436 de lei şi 15.859 de spectatori. "Călătoria 2: Insula misterioasă" spune povestea descurcăreţului Sean, care are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările de a-şi regăsi bunicul.

Locul al patrulea a fost ocupat de "Face toţi banii/ One for The Money", care a avut încasări de 124.002 lei şi 6.803 spectatori. Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică "Face toţi banii". Stephanie Plum, o tânără născută şi crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, deşi nu mai are serviciu de şase luni şi tocmai şi-a pierdut şi ultimul card de credit, care i-a fost luat de un recuperator de creanţe.

Poziţia cu numărul cinci a fost ocupată de cel mai nou film al lui Sergiu Nicolaescu, "Ultimul corupt din România", care a avut încasări de 83.370 de lei şi 4.466 de spectatori. În contextul în care "Poker" a fost vizionat de aproximativ 25.000 de spectatori şi a devenit una dintre cele mai de succes premiere româneşti ale anului 2010, încurajat, dar şi alimentat de subiecte tot mai savuroase pe aceeaşi temă, Sergiu Nicolaescu a considerat firească o continuare, pe care a intitulat-o "Ultimul corupt din România".

De această dată, mafiotul Titel Pangică (Horaţiu Mălăele) a devenit doctor în ştiinţe şi a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieţii şi operei sale. El a evoluat de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Viţelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker, chirurgul plastician Horia Vrabete (Vladimir Găitan), continuă să ajute nevestele disperate să ia viaţa în piept cu ajutorul silicoanele. Iubita lor "prin rotaţie", Monica Lăcustă, interpretată de Cătălina Grama (Jojo), a ajuns să aibă şi ea o funcţie în guvern. Apare, în sfârşit, şi Marcel (Ion Riţiu), pe care l-au aşteptat mai rău ca pe Godot în "Poker". Marcel - general din serviciile secrete - trebuie să rezolve eterna şi fascinanta cerinţă a Bruxellesului: să aresteze un corupt. Şi cine e mai la îndemână pentru asta decât unul dintre prietenii de-o viaţă? Care dintre ei?

În total, cinematografele din România au avut în weekend încasări de 1.735.065 de lei şi 88.229 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici