Tori Spelling s-a ciocnit cu maşina de un zid din cauza unui paparazzo

Actriţa americană Tori Spelling a fost implicată, luni, într-un accident de automobil mai puţin obişnuit, după ce a lovit un zid din incinta unei şcoli din Los Angeles, în timp ce era urmărită de un paparazzo.

2298 afișări
Imaginea articolului Tori Spelling s-a ciocnit cu maşina de un zid din cauza unui paparazzo

Tori Spelling s-a ciocnit cu maşina de un zid din cauza unui paparazzo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Un paparazzo m-a urmărit azi (luni, n.r.), în timp ce îmi duceam copiii la şcoală", a declarat actriţa americană într-un mesaj postat pe Twitter. "Am încercat să scap de el şi am provocat un accident destul de grav. Am dărâmat un întreg perete al şcolii", a adăugat aceasta.

Din fericire, Tori Spelling, în vârstă de 38 de ani, care va deveni mămică pentru a treia oară în toamna acestui an, şi cei doi copii ai ei - Liam, în vârstă de patru ani, şi Stella, în vârstă de doi ani şi jumătate - nu au fost răniţi, potrivit people.com.

"Tori este foarte zguduită de incident, însă atât ea, cât şi copiii se simt bine. Vor merge oricum la medic pentru a fi consultaţi", a declarat agentul de presă al actriţei americane.

Un prieten al actriţei a descris incidentul: "Fotograful a urmărit-o pe aleea din incinta şcolii. Ea a tras pe dreapta pe alee şi a încercat să scape de el. Apoi a dat înapoi şi a lovit acel zid".

"El a încercat chiar şi atunci să facă poze", a declarat Tori Spelling într-un alt mesaj postat pe Twitter. "Din fericire, zece mămici care erau acolo l-au alungat. Până unde se poate merge cu asta? Până când cineva va muri, pentru ca paparazzi să se oprească?", a mai scris actriţa.

Potrivit aceluiaşi prieten al actriţei, atât automobilul condus de Tori Spelling, cât şi zidul lovit au suferit avarii minore.

Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici