Traian Băsescu a ajuns la Predeal, unde ar urma să petreacă Revelionul

Preşedintele Traian Băsescu a ajuns, miercuri, în staţiunea Predeal, unde ar urma să îşi petreacă Revelionul.

47 afișări
Imaginea articolului Traian Băsescu a ajuns la Predeal, unde ar urma să petreacă Revelionul

Traian Băsescu a ajuns la Predeal, unde ar urma să petreacă Revelionul (Imagine:Arhiva Mediafax Foto)

Preşedintele a mers, în cursul serii, la restaurantul Hotelului "Rozmarin" din staţiune, unde a mâncat împreună cu soţia sa.

La Predeal, sezonul oficial de schi s-a deschis miercuri, însă preşedintele nu a mers pe pârtie.

Şeful statului ar urma să îşi petreacă Revelionul în această staţiune.

Şi în 2008 preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au petrecut ultimele zile din an la Predeal, unde şeful statului s-a dat cu snowmobilul şi s-a fotografiat cu turiştii care l-au înconjurat şi i-au cerut autografe.

În noaptea de Revelion, şeful statului s-a aflat în Piaţa Sfatului din Braşov, unde la miezul nopţii le-a urat românilor "La mulţi ani!" şi a dat asigurări că instituţiile au capacitatea şi resursele pentru a face din 2009 un an în care să se trăiască "mai bine", menţionând că este nevoie de implicarea tinerilor în viaţa politică, economică şi socială.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici