Trei "vrăjitoare" au făcut descântece pentru a scoate flacăra violet din sala Congresului PSD - FOTO

Trei femei de etnie romă care se prezintă ca fiind "vrăjitoare de magie albă" s-au aflat, sâmbătă, la Romexpo, pentru a scoate "flacăra violet" din sala unde se desfăşoară Congresul PSD, ele spunând că prin puterile lor au reuşit să oprească conflictul care urma să se producă în interior.

268 afișări
Imaginea articolului Trei "vrăjitoare" au făcut descântece pentru a scoate flacăra violet din sala Congresului PSD - FOTO

Trei "vrăjitoare" au făcut descântece pentru a scoate flacăra violet din sala Congresului PSD (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Flacăra violet există înăuntru, au intrat persoane în violet. Ieşea cu bătăi, dar prin puterile noastre am reuşit să le oprim. Am intrat înăuntru şi am oprit aceste certuri", a spus una dintre femeile care spun că sunt vrăjitoare, anunţând că după acest ritual vor pleca acasă unde au un altar.

"Avem puteri mult mai mari pentru a putea opri aceste energii. Acolo sunt vrăjitoare mai bătrâne, care prin descântece vor face aceste ritualuri. Flacăra violet este cu magie neagră şi este înăuntru în PSD dar noi, cu magia albă, oprim flacăra violetă", a spus o altă "vrăjitoare".

Ele au ţinut să precizeze că sunt persoane respectabile. "După cum bine ne vedeţi, nu suntem nişte vrăjitoare de la colţ de stradă, suntem persoane foarte cunoscute în România şi Bucureşti, avem puteri în magie albă nu în magie neagră", au spus ele.

Vrăjitoarele sunt convinse că ştiu cine va fi viitorul preşedinte al PSD: "La ora 05.00 vă vom spune exact cine este, dacă vă spunem acum va ieşi cu dispută. Avem o bănuială, dar nu ştim sută la sută. Ştim prin puterile noastre", a spus una din femei.

După ce au dat declraţii presei presei, cele trei vrăjitoare şi-au adunat borcanele cu lumânări şi rădăcini de plante şi au plecat, nu înainte de a spune încă o dată că prin puterile lor au împiedicat conflictul din interitorul PSD şi au stârpit "flacăra violet" aducătoare de certuri şi bătăi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici