Trooper va concerta, alături de Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, pe 1 noiembrie, în Capitală

Trooper, unul dintre cele mai iubite grupuri rock din România, va susţine un concert, pe 1 noiembrie, la Arenele Romane din Capitală, având ca parteneri de scenă două nume mari ale scenei muzicale româneşti, Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

150 afișări
Imaginea articolului Trooper va concerta, alături de Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, pe 1 noiembrie, în Capitală

Cristi Minculescu (Imagine: Alin Matei/Mediafax Foto)

Alături de Trooper, Cristi Minculescu şi Nuţu Olteanu, vor fi pe scenă şi muzicienii suedezi Ken Sundberg (bass) şi Anders Diephuis (tobe).

Spectatorii vor avea parte de un dublu recital intersectat - pentru ca vor exista şi câteva piese cântate împreună -, care va include toate succesele artiştilor protagonişti, precum şi piese noi, unele chiar în primă audiţie, dar şi câteva coveruri, în semn de omagiu adus legendelor rock-ului internaţional: Rolling Stones, Led Zeppelin, AC/DC, Iron Maiden şi Whitesnake.

Intrarea generală va costa 50 de lei, însă va exista şi o categorie de bilete VIP, care includ o întâlnire directă cu artiştii - în care vor avea ocazia să discute cu ei, să se fotografieze -, precum şi câte un afiş cu autografele acestora.

Biletele pentru concertul de la Arenele Romane se găsesc pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.blt.ro, în oficiile Poştei Române, magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, precum şi la casele de bilete de la Sala Palatului şi Piaţa Unirii 2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici