Trupa americană de metalcore Unearth va concerta în România pe 15 septembrie

Trupa americană de metalcore Unearth va concerta în premieră în România, pe 15 septembrie, în clubul Fabrica din Capitală, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

47 afișări
Imaginea articolului Trupa americană de metalcore Unearth va concerta în România pe 15 septembrie

Trupa americană de metalcore Unearth va concerta în România pe 15 septembrie (Imagine: Captura video)

Show-ul pe care trupa americană îl va susţine în clubul Fabrica este unul dintre warm-up party-urile pentru Metalhead Meeting 2014, care va avea loc la Arenele Romane din Capitală, pe 27 septembrie, când vor concerta formaţiile Paradise Lost şi Finntroll.

De asemenea, concertul pe care trupa Unearth îl va susţine la Bucureşti face parte din turneul european al formaţiei, care începe pe 29 august. În turneul ei, trupa va concerta în ţări precum Germania, Olanda, Marea Britanie, Belgia, Franţa, Elveţia, Cehia, Austria, Suedia şi Italia.

Trupa Unearth s-a format în 1998. Cu cinci albume la activ, cel mai recent din 2011 - "Darkness in the Light" -, americanii sunt headlineri la cele mai importante festivaluri de profil din lume.

Piese precum "My Will Be Done", "Hail The Shrine", "Sanctity of Brothers", "Giles", "My heart bleeds no longer" şi "Endless" vor putea fi ascultate de publicul meloman în concertul de la Bucureşti.

Biletele pentru concertul pe care trupa Unearth îl va susţine în Capitală pot fi găsite pe www.iabilet.ro, precum şi în reţeaua IaBilet (Uman, Senia, Perfect Tour) din toată ţara, la următoarele preţuri: 35 de lei - până pe 11 august (doar 100 de bilete), 45 de lei - până pe 15 septembrie, iar în ziua concertului, la intrare, tichetele vor costa 50 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici