Trupa byron şi violonistul Alexander Bălănescu, în concert, pe 4 iunie, la Grădina Verona

Trupa byron şi violonistul Alexander Bălănescu vor concerta, pe 4 iunie, de la ora 19.30, la Grădina Verona din Capitală, eveniment care va redeschide seria de concerte Verona Acoustic Season, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

143 afișări
Imaginea articolului Trupa byron şi violonistul Alexander Bălănescu, în concert, pe 4 iunie, la Grădina Verona

Trupa byron şi violonistul Alexander Bălănescu, în concert, pe 4 iunie, la Grădina Verona (Imagine: Cosmin Motei / Mediafax Foto)

"«byron Impromptu» este orice altceva decât un concert obişnuit byron: fără playlist, fără piese repetate în avans, totul întâmplându-se direct pe scenă. Va fi ceva între un jam-session şi o repetiţie cu public, cu explorări muzicale live, glume şi piese interpretate în versiuni inedite, încropite pe loc", se arată în comunicatul citat.

Alexander Bălănescu este unul dintre cei mai vizionari violonişti şi compozitori ai zilelor noastre. Este cunoscut atât pentru colaborările cu artişti români (albumul "The Island", cu Ada Milea, muzica piesei "Însemnările unui nebun", unde joacă alături de Marius Manole), cât şi din activitatea alături de Bălănescu Quartet (albumele "Possessed","Luminitza" şi "Maria T"). Recent, a cântat pe scena Royal Festival Hall din Londra, alături de Royal Philharmonic Orchestra, în concertul-eveniment prilejuit de sărbătorirea a 70 de ani a compozitorului Michael Nyman.

Trupa byron este alcătuită din Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară, acordeon, glockenspiel), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe, percuţii).

Preţul unui bilet pentru concertul din 4 iunie este de 30 de lei.

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, din două în două săptămâni, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în grădina din spatele librăriei Cărtureşti pentru a susţine concerte deosebite.

Evenimentele sunt organizate de Overground Music şi Cărtureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici