Trupa byron va susţine un concert acustic, joi, în Capitală

Trupa byron va susţine un concert acustic, joi, de la ora 19.30, în grădina J'ai Bistrot din Capitală, în care fanii formaţiei vor avea posibilitatea de a asculta, pe lângă piese mai vechi reinterpretate în cheie acustică, şi un nou single, "După soare", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

147 afișări
Imaginea articolului Trupa byron va susţine un concert acustic, joi, în Capitală

Trupa byron va susţine un concert acustic, joi, în Capitală (Imagine: Cosmin Motei / Mediafax Foto)

"După soare" este a treia piesă extrasă de pe albumul "Melancolic", care conţine muzica special compusă de formaţia byron pentru serialul original HBO "Rămâi cu mine".

Videoclipul piesei, pe care publicul îl va putea vedea în premieră la concertul acustic de joi, este montat şi editat de basistul şi artistul vizual Laszlo Demeter şi ia forma unui jurnal de călătorie în India - formaţia participând în luna ianuarie la festivalul Saarang 2014 din Chennai.

Preţul unui bilet la concertul pe care trupa byron îl va susţine joi costă 30 de lei.

Trupa byron este alcătuită din Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe, percuţii).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici