Trupa Garbage lansează un nou album în primăvară - VIDEO

Trupa Garbage va lansa un nou album, în primăvară, la casa de discuri deţinută de membrii formaţiei, şi va susţine un turneu de promovare.

120 afișări
Imaginea articolului Trupa Garbage lansează un nou album în primăvară - VIDEO

Trupa Garbage lansează un nou album în primăvară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel de-al cincilea material de studio al trupei este primul de acest gen, după "Bleed Like Me", lansat în 2005, informează nme.com.

Înregistrat în Atwater Village din Los Angeles, albumul este primul material discografic Garbage care nu este înregistrat în Madison, Wisconsin, locul unde trupa a luat naştere, în 1994. După lansarea albumului, care încă nu are un nume, formaţia va susţine un turneu de promovare.

Percuţionistul trupei, Butch Vig, a declarat, anul trecut, că pauza de jumătate de deceniu a dat formaţiei şansa "să se elibereze de poveri". Referitor la modul în care va suna albumul, acesta a declarat: "Sunt multe elemente pe care le-am iubit dintotdeauna: chitare zgomotoase, beaturi electronice (...) am vrut să facem un album care să sune ca ceva ce ne-am dori să ascultăm când conducem".

Vocalul trupei, Shirley Manson, a spus că formaţia are, în mare, 24 de cântece care au titluri de lucru precum "Time Will Destroy Everything", "Blood For Poppies", "Automatic Systematic Habit", "Control", "Lies, Lies, Lies", "Sugar", "Not Your Kind Of People", "TROUBLE", "Felt", "Big Brite World", "Alone" şi "Animal".

"Când spun că facem cea mai bună colecţie de cântece din cariera noastră, cred că sunt sinceră", a spus Manson anul trecut. "Poate (cântecele n.r.) nu sunt ultimul răcnet, cele mai la modă, expresia muzicii unei epoci sau alte prostii de felul ăsta, dar cred că este o colecţie sinceră de idei ale câtorva ciudaţi şi tocilari, care arată unde suntem, cine suntem şi toate lucrurile prin care am trecut şi, ei bine, autenticitatea acestora nu poate fi pusă la îndoială", a mai spus solista.

Garbage este o trupă americană de rock alternativ care a lansat o serie de single-uri de succes, printre care "Stupid Girl" şi "Only Happy When It Rains", în anii 1995 şi 1996. Albumul de debut al formaţiei "Garbage" s-a vândut în 4 milioaned de exemplare şi a fost recompensat cu dublu Disc de Platină în Marea Britanie, SUA şi Australia. Garbage a câştigat trofeul pentru cel mai bun debut la MTV Europe Music Awards în 1996. Albumele trupei s-au vândut până în prezent în peste 17 milioane de exemplare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici