Trupa Ricchi e Poveri a readus la Sala Palatului din Bucureşti hiturile care au făcut-o celebră

Ricchi e Poveri, una dintre cele mai cunoscute trupe italiene ale ultimilor 40 de ani, a readus la Sala Palatului din Bucureşti, miercuri seară, hiturile care au făcut-o celebră - "Che sara", "Acapulco", "Dimmi Quando" -, în faţa a peste 3.000 de spectatori, care au cântat alături de formaţie.

1027 afișări
Imaginea articolului Trupa Ricchi e Poveri a readus la Sala Palatului din Bucureşti hiturile care au făcut-o celebră

Trupa Ricchi e Poveri a readus la Sala Palatului din Bucureşti hiturile care au făcut-o celebră

Autori a zeci de hituri lansate între anii 1970 - 1990, membrii formaţiei Ricchi e Poveri le-au reamintit spectatorilor veniţi la Sala Palatului celebrele lor piese "Mamma Maria", "Voulez Vous Dancer", "Dimmi Quando", "Parla col cuore" şi "Come eravamo".

Cântăreţii italieni au povestit că au revenit în România la un an de la ultimul lor concert susţinut în ţara noastră şi s-au arătat încântaţi de felul în care au fost primiţi. Cei trei membri ai trupei Ricchi e Poveri au invitat publicul să cânte alături de ei, lucru care s-a întâmplat pe parcursul întregului concert de două ore.

La mijlocul spectacolului, Sala Palatului a fost afectată de o pană de curent, însă spectatorii au continuat să cânte, luminând locul cu ajutorul telefoanelor mobile. După remedierea problemei, membrii trupei Ricchi e Poveri au cântat iniţial fără acompaniament, după care au continuat cu hiturile lor, în aplauzele publicului.

Concertul de la Sala Palatului a fost organizat de Music Management Event.

Una dintre cele mai faimoase formaţii pop italiene, Ricchi e Poveri a lansat de-a lungul carierei sale 19 albume de studio, care s-au vândut în peste 20 de milioane de exemplare.

Formaţia a fost înfiinţată în 1967 de Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena. Prima lor apariţie publică a avut loc în 1968, iar începând cu anul 1970 Ricchi e Poveri a participat de câteva ori la Sanremo Music Festival. Totodată, Ricchi e Poveri a reprezentat Italia la competiţia Eurovision, în 1978, cu piesa "Questo Amore".

În 1981, Marina Occhiena a părăsit trupa.

Ricchi e Poveri a cunoscut succesul cu melodii ca: "Mamma Maria", "Se m'innamoro", "Made in Italy", "M'innamoro di te" şi "Che sarà".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici