Trupa Snap susţine un concert într-un club din Sibiu

Trupa americană Snap va susţine, vineri seară, un concert într-un club din Sibiu, cei doi interpreţi fiind însoţiţi de un grup de dansatori profesionişti.

157 afișări
Imaginea articolului Trupa Snap susţine un concert într-un club din Sibiu

Trupa Snap susţine un concert într-un club din Sibiu

Potrivit organizatorilor concertului, acesta va avea loc într-un club din cartierul Terezian din Sibiu şi va debuta, vineri, după miezul nopţii.

Membrii celebrei trupe americane dance vor interpreta melodii noi, dar şi câteva dintre cele care i-au făcut celebri în întreaga lume: "The Power", "Oops Up", "Cult of Snap", "The Color Of Love" sau "Rhythm Is A Dancer".

Trupa Snap este pentru a treia oară în România după ce, în 1992, a cântat în deschiderea concertului lui Michael Jackson de la Bucureşti, iar în 2008 a cântat într-un club din Timişoara. Trupa a câştigat, de la începutul carierei, peste două sute de discuri de aur şi platină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici