Trupa suedeză Soilwork va concerta la B'estfest Summer Camp 2013 - VIDEO

Trupa de rock suedeză Soilwork va concerta la B'estfest Summer Camp 2013, un festival care va avea loc în perioada 5 - 7 iulie, în comuna Tunari, informează organizatorii, Emagic.

114 afișări
Imaginea articolului Trupa suedeză Soilwork va concerta la B'estfest Summer Camp 2013 - VIDEO

Trupa suedeză Soilwork va concerta la B'estfest Summer Camp 2013

Acesta este al doilea nume de pe afişul festivalului, după confirmarea duoului Chase & Status.

Soilwork s-a înfiinţat în anul 1995, de atunci lansând nu mai puţin de nouă materiale discografice. Cu un stil aparte, ce îmbină, pe lângă metalul clasic, şi elemente de blues rock şi alternative metal, trupa s-a făcut remarcată încă din primii ani de la debut, devenind rapid un veritabil exponent al curentului melodic death metal.

După mai multe schimbări de-a lungul timpului, din componenţa actuală a trupei fac parte Björn "Speed" Strid (voce), Ola Flink - chitară bas, Sven Karlsson - clape, Dirk Verbeuren - tobe şi Sylvain Coudret - chitară, celor cinci alăturându-li-se, în 2012, un alt chitarist, în persoana lui David Andersson. În această formulă, Soilwork a început înregistrările pentru cel de-al nouălea material discografic,"The Living Infinite".

Inovator şi totodată fidel adevăratei identităţi a trupei, producătorul Jens Bogren a realizat pentru acest material 20 de piese de top, ca o dovată în plus a faptului că Soilwork rămâne un adevărat maestru al stilului muzical pe care îl reprezintă. Albumul va fi lansat la sfârşitul lunii februarie.

De-a lungul timpului, Soilwork a participat la numeroase festivaluri internaţionale de profil, precum Graspop (Belgia), Hellfest (Franţa), Wacken (Germania) şi Roskilde (Danemarca), anul acesta urmând să ajungă şi în România, la B'estfest Summer Camp, cu un show live exploziv din care nu vor lipsi cele mai noi piese ale trupei.

B'estfest Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta în weekendul 5 - 7 iulie, abonamentele putând fi achiziţionate de pe www.myticket.ro, la preţul de 150 de lei, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile în curând. Fanii B'estfest au şansa de a rememora cele mai frumoase clipe ale ediţiei 2012 în documentarul disponibil pe canalul oficial de Youtube: BestfestTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici