Trupa Vank şi-a schimbat numele în Vunk

Trupa Vank şi-a schimbat numele în Vunk, după plecarea din trupă a lui Alex Belciu, întorcându-se, însă, în forţă, cu piesa "La orice oră", primul cântec lansat în ultimii patru ani, informează MediaPro Music.

1329 afișări
Imaginea articolului Trupa Vank şi-a schimbat numele în Vunk

Trupa Vank şi-a schimbat numele în Vunk (Imagine:Andrei Michailov/ Mediafax Foto)

"Cu «La orice oră» ne întoarcem la rădăcinile noastre, la spiritul primului nostru album, care apărea acum zece ani", a declarat Cornel Ilie, vocalul trupei. "Cu un sound nou - şi pentru noi şi pentru piaţa noastră muzicală - reîncepem lupta cu lipsa de atitudine şi de mesaj", a mai spus el.

De asemenea, în ultimii patru ani, băieţii de la Vunk nu au stat degeaba, ci au lucrat pentru un nou proiect muzical, viitorul album al trupei ce va fi lansat pe piaţă în toamna acestui an, împreună cu MediaPro Music.

În formula originală, trupa a lansat, începând cu 1999, albumele "Voyeur", "6 piese de 5 stele" (2001), "În haine noi" (2002) şi "Best of Vank" (2004).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici