Trupa Vunk va susţine un concert, pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Capitală

Trupa Vunk va susţine un concert, pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Capitală, biletele pentru acest eveniment fiind puse în vânzare într-o ediţie specială dedicată fanilor, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

206 afișări
Imaginea articolului Trupa Vunk va susţine un concert, pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Capitală

Trupa Vunk va susţine un concert, pe 3 octombrie, la Sala Polivalentă din Capitală (Imagine: Sebastain Sascau / Mediafax Foto)

Astfel, fanii trupei Vunk pot cumpăra biletele cu un discount de 30%, cel mai mic preţ pentru un bilet ajungând la 39 de lei, iar cel mai mare, la 112 lei. Trupa precizează că este o "ofertă" dedicată fanilor care au participat la cele trei concerte pe care le-a susţinut în Bucureşti în acest an.

Membrii trupei Vunk nu au anunţat încă titlul concertului şi nici conceptul, dar spun că va fi o producţie mult mai spectaculoasă decât cea de la "#asasishow", din 2013, considerat de presa de specialitate "cel mai mare spectacol indoor al unei trupe din România".

Biletele pentru concertul pe care trupa Vunk îl va susţine la Sala Polivalentă pot fi cumpărate din magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Diverta, din oficiile Poştei Române, de la casa de bilete a Sălii Palatului, de la agenţiile Perfect Tour, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi online, de pe www.iabilet.ro.

Mai multe informaţii despre acest concert vor fi anunţate în curând.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici