Tuborg Green Fest şi Sonisphere Festival vor fi organizate împreună

Tuborg Green Fest şi Sonisphere Festival vor fi organizate împreună, în urma unui parteneriat, în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo în Bucureşti.

64 afișări
Imaginea articolului Tuborg Green Fest şi Sonisphere Festival vor fi organizate împreună

Tuborg Green Fest şi Sonisphere Festival vor fi organizate împreună (Imagine: Mediafax Foto)

Ediţia din acest an a Tuborg Green Fest, unul dintre cele mai puternice festivaluri internaţionale de muzică, va fi prezentată de Sonisphere.

Astfel, în perioada 25 - 27 iunie, Romexpo îşi va deschide porţile amatorilor de muzică rock cu cel mai aşteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.

"Tuborg Green Fest şi Sonisphere sunt festivaluri cu renume internaţional, care au adus în ultimii ani cele mai în vogă trupe în faţa publicului din numeroase ţări europene. Fanii Tuborg Green Fest, care de-a lungul timpului s-au bucurat de prezenţa în România a unor mari artişti de talie internaţională, vor dori cu siguranţă să se alăture şi de această dată festivalului. Îi asigurăm că pregătim numeroase suprize şi atracţii suplimentare, în stilul Tuborg, pe care le vom divulga în curând", a declarat Doron Zilberstein, vicepreşedinte Marketing Tuborg România.

Evenimentul este organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

"Suntem foarte entuziasmaţi să participăm în calitate de organizatori la proiectul «Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival», care reprezintă o fuziune a două dintre cele mai renumite festivaluri internaţionale. Fiind cel mai mare eveniment de acest tip organizat până în prezent în România, festivalul va aduce trei zile de muzică fără egal, distracţie pe măsură şi o atmosferă incendiară", a declarat Denise Săndulescu, General Manager D&D East Entertainment.

Pentru prima oară în istorie, Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax ajung în Bucureşti în cadrul turneului exclusiv "The Big Four" .

Invitaţii speciali ai serii de 26 iunie vor fi Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler şi Vinny Appice de la Heaven & Hell.

În plus, după ani de aşteptare, celebra trupă germană Rammstein ajunge în România, pentru a susţine un concert care va lăsa publicul fără răsuflare.

Tuborg Green Fest a făcut înconjurul Europei alături de artişti şi trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. România ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest alături de festivaluri precum Exit (Serbia), Glastonbury şi Hard Rock Calling din Marea Britanie şi Sunburst din Malaysia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici