Turişti americani, brazilieni şi ruşi, la Balul Vrăjitoarelor de la Castelul Dracula

Cea de-a doua ediţie a Balului Vrăjitoarelor va avea loc sâmbătă la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului, la eveniment, la care va fi premiată "cea mai temută vrăjitoare din ţinut", fiind aşteptaţi turişti români, americani, brazilieni, argentinieni şi ruşi.

307 afișări
Imaginea articolului Turişti americani, brazilieni şi ruşi, la Balul Vrăjitoarelor de la Castelul Dracula

Turişti americani, brazilieni şi ruşi, la Balul Vrăjitoarelor de la Castelul Dracula (Imagine: Aurora Gheorghe/Mediafax Foto)

Potrivit Anamariei Muscar, reprezentant al organizatorilor "Balului Vrăjitoarelor la Castel", evenimentul de la Castelul Dracula din Munţii Bârgăului va începe sâmbătă, la ora 18.00, iar la acesta sunt aşteptaţi 100 de turişti străini - americani, brazilieni, argentinieni şi ruşi.

La bal va fi premiată "cea mai temută vrăjitoare din ţinut" şi va avea loc "Procesul Vrăjitoarei".

"Invitaţilor Contelui Dracula, români, americani, brazilieni, argentinieni şi ruşi li s-a pregătit un meniu special, cu preparate cu specific draculian, băuturi roşii ca sângele şi un decor special al castelului. Cei mai curajoşi pot trece prin Tunelul Groazei, iar pe parcursul întregii serii vor trebui să facă faţă surprizelor, misterelor şi probelor de concurs special pregătite cu ocazia balului", se arată într-un comunicat.

Evenimentul de la Castelul Dracula este organizat pentru a marca sărbătoarea Halloween, celebrată în 31 octombrie.

Castelul Dracula a fost inaugurat în 1983, în stilul unei case medievale, şi se află la hotarul dintre judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava. El este amplasat la altitudinea de 1.116 metri, în imediata apropiere a DN 17, fiind construit aşa cum apare descris în romanul "Dracula" scris de Bram Stoker. În fiecare an, zeci de turişti străini, în special americani, vin la castelul Dracula pentru a celebra Halloween-ul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici