TVR a încetat colaborarea cu Cosmina Păsărin

TVR a decis încetarea colaborării cu Cosmina Păsărin, una dintre prezentatoarele emisiunii "Întâlnire la malul mării", de la TVR 2, din cauza comportamentului "total neadecvat şi nepotrivit din punct de vedere moral" al acesteia, informează Televiziunea Publică.

383 afișări
Imaginea articolului TVR a încetat colaborarea cu Cosmina Păsărin

TVR a încetat colaborarea cu Cosmina Păsărin (Imagine: Emil Badea/Mediafax Foto)

"Televiziunea Română consideră total neadecvat şi nepotrivit din punct de vedere moral comportamentul Cosminei Păsărin, una dintre prezentatoarele emisiunii «Întâlnire la malul mării», de la TVR 2. Acest tip de expunere publică este incompatibil cu statutul de prezentator al unei emisiuni de televiziune şi cu atât mai mult al uneia produsă de o televiziune publică. În aceste condiţii, conducerea Televiziunii Române a decis încetarea, cu efect imediat, începând din data de 8 iulie, a oricăror relaţii contractuale cu Cosmina Păsărin", se arată într-un comunicat al Televiziunii Române.

Cosmina Păsărin a fost protagonista unui show erotic într-un club din Mamaia, potrivit presei mondene.

TVR 2 a lansat, pe 14 iunie, grila de vară, în care se regăseşte şi emisiunea "Întâlnire la malul mării", prezentată de Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin.

Dalia Puşcă şi Cosmina Păsărin au prezentat la TVR 2 şi emisiunea "Întâlnire pe 2", începând din 1 martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici