"Twilight" şi Katy Perry, printre marii câştigători la People's Choice Awards 2011 - GALERIE FOTO

Al treilea film din franciza "Twilight" poate fi considerat marele învingător al galei People's Choice Awards ce a avut loc miercuri seara la Los Angeles, în cadrul unei gale în care au mai fost premiaţi actorul Johnny Depp şi cântăreaţa Katy Perry.

144 afișări
Imaginea articolului "Twilight" şi Katy Perry, printre marii câştigători la People's Choice Awards 2011 - GALERIE FOTO

"Twilight" şi Katy Perry (Foto), printre marii câştigători la People's Choice Awards 2011 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Organizatorii galei People's Choice au anunţat că trofeele au fost decernate pe baza voturilor exprimate, pe internet, de peste 175 de milioane de persoane - un record în istoria acestor premii - care i-au votat pe artiştii lor preferaţi în domeniul cinematografiei, televiziunii şi al muzicii.

Vezi GALERIE FOTO de la People's Choice Awards 2011.

Aflată la începutul sezonului premiilor de la Hollywood, gala People's Choice poate să ofere uneori anumite indicii despre identitatea viitorilor învingători la Oscar şi Screen Actors Guild Awards.

"Saga Amurg: Eclipsa", al treilea film din foarte populara franciză cu vampiri "Twilight", a fost desemnat câştigătorul categoriilor "filmul preferat" şi "drama preferată". Actriţa Kristen Stewart, starul feminin din această serie, a învins la rândul ei actriţe consacrate de la Hollywood - Julia Roberts, Angelina Jolie şi Jennifer Aniston, fiind votată "actriţa preferată".

Johnny Depp, starul din animaţia 3D "Alice în Ţara Minunilor", a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv învingătorul categoriei "actorul preferat".

În domeniul televiziunii, comedia muzicală "Glee" a fost votată drept "serialul preferat-comedie", iar serialul "Dr. House" s-a impus la categoria "serialul preferat-dramă".

Katy Perry, care a dominat topurile muzicale din 2010 cu hituri precum "California Gurls" şi "Teenage Dream", a fost desemnată "artista preferată a anului" şi "celebritatea preferată de pe internet a anului", învingând-o astfel - în ambele categorii - pe marea ei rivală, Lady Gaga.

Taylor Swift, al cărei album "Speak Now" a fost unul dintre materialele discografice cu cele mai mari vânzări pe plan mondial în 2010, a triumfat la categoria "artistul preferat de muzică country".

Gala People's Choice Awards reprezintă un barometru important ce măsoară simpatia publicului pentru starurile de la Hollywood. Evenimentul marchează un punct de referinţă în sezonul premiilor cinematografice anuale, care culminează cu gala Oscar, ce va avea loc anul acesta pe 27 februarie.

Gala People's Choice Awards se bucură, totodată, de o atmosferă mai relaxată comparativ cu ceremonia de decernare a premiilor Emmy sau cea a premiilor Oscar, unde ţinuta de gală este obligatorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici