U2 relansează "The Joshua Tree"

"The Joshua Tree" al U2 va fi relansat de trupa irlandeză în patru variante de prezentare, pe 20 noiembrie, la 20 de ani de la apariţia acestui album de marcă în muzica internaţională, informează Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului U2 relansează "The Joshua Tree"

U2 relansează "The Joshua Tree"

Albumul va fi disponibil în varianta CD unic remasterizat, casetă ce conţine două CD-uri, o cutie care include 2 CD-uri şi un DVD alături de cinci postere şi un pachet cu două discuri de vinil.

DVD-ul va cuprinde concertul de la Hipodromul din Paris, de pe 4 iulie 1987, şi un documentar, "Outside It's America".

Mai multe demo-uri şi versiuni alternative ale cântecelor din acea perioadă vor fi relansate, dar nu se cunosc încă detalii despre acest lucru.

În 1987, "The Joshua Tree",  care cuprinde hituri precum "With or Without You", "I Still Haven't Found What I'm Looking For" şi "One Tree Hill", a primit premiul Grammy pentru cel mai bun album al anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici