Udrea: Am înţeles foarte multe despre valoarea lui Lucian Bute. Pot face o analiză a stilului în care boxează

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, nu a dormit în noaptea din 20 martie, când a urmărit cu interes ultimul meci al lui Lucian Bute, şi spune că poate face chiar o analiză a stilului în care acesta boxează.

49 afișări
Imaginea articolului Udrea: Am înţeles foarte multe despre valoarea lui Lucian Bute. Pot face o analiză a stilului în care boxează

Udrea: Am înţeles foarte multe despre valoarea lui Lucian Bute. Pot face o analiză a stilului în care boxează (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Recunosc că nu am dormit în noaptea meciului şi am urmărit toate filmările care s-au făcut în timpul campaniei de pregătire, filmările care s-au făcut la cântar, acolo unde brandul turistic al României a apărut purtat de Lucian Bute, şi am înţeles foarte multe şi despre valoarea lui Lucian Bute, şi despre box în general, iar meciul l-am urmărit cu sufletul la gură", a spus Udrea vineri, într-o conferinţă de presă.

Lucian Bute l-a învins, pe 20 martie, la Montreal, într-un meci în care şi-a apărat titlul de campin mondial, pe pugilistul nord-irlandez Brian Magee.

"Chiar făceam o glumă şi-i spuneam domnului Bute că deja pot să fac o analiză asupra stilului în care boxează, pentru că am fost extraordinar de prinsă de acel moment, aşa cum cred că au fost toţi românii", a adăugat Udrea.

Ea a mai spus că pentru MDRT este o ocazie să se implice în susţinerea sportului românesc, chiar dacă sportul nu este obiectul de activitate al ministerului.

Potrivit Elenei Udrea, colaborarea cu pugilistul român va include şi clipuri filmate în România cu Lucian Bute.

"Este important şi cred că e o mare curiozitate pentru admiratorii lui Lucian Bute să afle de unde vine, unde s-a antrenat, unde a crescut. Acest Explore Carpathian Garden este important pentru cei de afară. Un mare campion s-a format aici, în grădina Carpaţilor, respirând aerul din Carpaţi şi o mulţime de astfel de lucruri se pot promova pornind de la faptul că Lucian Bute este român şi a trăit aici, în România", a afirmat Udrea.

Ea a adăugat că, "mai în glumă, mai în serios", i-a propus lui Bute ca după încheierea carierei să se implice în politică, pentru că în acest domeniu este nevoie de forţă.

MDRT şi Lucian Bute au anunţat vineri că următorul meci al pugilistului român va avea loc la Bucureşti pe data de 9 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici