Udrea: E foarte greu să porţi tocuri acum. Îmi doresc să vină primăvara

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, sâmbătă, că este foarte greu să porţi încălţăminte cu tocuri înalte când este foarte multă zăpadă, ea mărturisind că îşi doreşte să vină primăvara.

269 afișări
Imaginea articolului Udrea: E foarte greu să porţi tocuri acum. Îmi doresc să vină primăvara

Udrea: E foarte greu să porţi tocuri acum. Îmi doresc să vină primăvara (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Udrea a fost întrebată de ziarişti dacă a putut să mai poarte pantofi cu tocuri înalte de când au început ninsorile.

"E foarte greu să mai porţi tocuri acum. Recunosc că îmi doresc să vină primăvara, să putem fi din nou îmbrăcaţi mai lejer, să nu mai stăm în zăpadă de un metru, dar este bună şi zăpada. Aveam nevoie, era secetă, aveam nevoie de apă", a răspuns Elena Udrea.

Ea a făcut aceste precizări după ce a venit încălţată în cizme fără tocuri înalte la sediul Organizaţiei PDL Bucureşti, unde tineretul democrat-liberal organizează a patra ediţie a campaniei "Donează sânge, salvează vieţi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici