Ultimul film cu Philip Seymour Hoffman va avea premiera nord-americană în luna mai

"God's Pocket", ultimul film în care a jucat actorul Philip Seymour Hoffman, decedat pe 2 februarie în urma unei supradoze de droguri, va avea premiera în SUA, pe 9 mai.

132 afișări
Imaginea articolului Ultimul film cu Philip Seymour Hoffman va avea premiera nord-americană în luna mai

Philip Seymour Hoffman (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Philip Seymour Hoffman a participat la filmările dramei "God's Pocket" în vara anului 2013, care s-au desfăşurat în New York, oraşul natal al actorului. În acest film, Hoffman joacă rolul lui Mickey, un bărbat care încearcă să acopere moartea accidentală a fiului său vitreg, care are probleme de comportament, informează contactmusic.com.

Actorul a promovat filmul pe 14 ianuarie, la Festivalul Sundance, din Utah, unde a avut una dintre ultimele sale apariţii publice, înainte de moartea acestuia, pe 2 februarie, la New York.

Drama, regizată de actorul John Slattery ("Mad Men"), care şi joacă în film alături de Hoffman, va avea premiera nord-americană pe 9 mai.

De asemenea, Philip Seymour Hoffman încheiase filmările pentru "The Hunger Games: Mockingjay Part 1", al treilea lungmetraj din seria "Jocurile foamei", şi mai avea doar şapte zile de filmare pentru a finaliza continuarea "The Hunger Games: Mockinjay Part 2", filme în care joacă rolul lui Plutarch Heavensbee, strategul Jocurilor foamei, care se alătură forţelor rebele.

"The Hunger Games: Mockingjay Part 1" va avea premiera în noiembrie, iar continuarea acestuia este programată pentru anul 2015.

Actorul Philip Seymour Hoffman, a decedat în urma unei supradoze accidentale de droguri, pe 2 februarie, la New York, la vârsta de 46 de ani.

Actorul american Philip Seymour Hoffman are o filmografie bogată - a jucat deja în peste 50 de pelicule -, remarcându-se cu multe roluri dificile, precum cele din "Marele Lebowski", "Talentatul domn Ripley", "Doi oameni perfecţi", "Dragonul Roşu", "Cold Mountain", "Misiune: Imposibilă III", "Synecdoche, New York", "Ziua trădătorilor/ The Ides of March" şi "Moneyball: Arta de a învinge".

Remarcându-se atât în producţii independente, cât şi în superproducţii, Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei sale şi a câştigat, alături de Oscar, pentru filmul "Capote" (2005), un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.

Alături de cariera în cinematografie, Philip Seymour Hoffman a fost şi un apreciat actor de teatru, remarcându-se în numeroase producţii puse în scenă pe Broadway şi a fost recompensat cu două premii Tony.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici