Uma Thurman s-a despărţit de logodnicul ei, Arpad Busson - FOTO

Actriţa americană Uma Thurman a anunţat că s-a despărţit de iubitul ei, milionarul francez Arpad "Arki" Busson, cu care era logodită din 2008, informează dailymail.co.uk.

92 afișări
Imaginea articolului Uma Thurman s-a despărţit de logodnicul ei, Arpad Busson - FOTO

Uma Thurman s-a despărţit de logodnicul ei, Arpad Busson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană în vârstă de 39 de ani, celebră pentru rolurile din filmele lui Quentin Tarantino - "Kill Bill" şi "Pulp Fiction" - s-a despărţit de Arpad Busson în urmă cu o lună.

Logodna lor a durat mai bine de un an, relaţia celor doi începând în vara anului 2007. Un an mai târziu, Arpad Busson, un om de afaceri francez care trăieşte la Londra şi, totodată, fostul logodnic al modelului australian Elle Macpherson, a cerut-o în căsătorie pe Uma Thurman şi i-a oferit un inel de logodnă.

"Logodna a fost ruptă în urmă cu ceva vreme, dar ei au rămas prieteni", a dezvăluit o sursă. Potrivit aceleiaşi surse, Uma Thurman îi va înapoia magnatului francez toate bunurile oferite de acesta, inclusiv acel inel de logodnă.

În presa britanică au existat speculaţii potrivit cărora relaţia celor doi s-a răcit din cauza distanţei. Arpad Busson, care a făcut carieră în domeniul plasamentelor financiare, s-a născut în Africa şi a crescut la Paris. El locuieşte în prezent la Londra, acelaşi oraş în care trăieşte şi Elle Macpherson, fosta lui logodnică, cu care are doi copii.

În această perioadă, Uma Thurman a continuat să locuiască în Los Angeles.

Într-un interviu acordat recent, Uma Thurman a declarat că nu ar putea niciodată să se mute permanent la Londra, deoarece copiii ei doresc să locuiască în acelaşi oraş cu tatăl lor, actorul Ethan Hawke.

Uma Thurman are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani, şi un fiu Levon, în vârstă de şapte ani, împreună cu fostul ei soţ, Ethan Hawke.

Mariajul lor a durat şase ani, până în 2004, despărţirea celor doi actori având loc după o serie de zvonuri apărute în presa americană potrivit cărora Ethan Hawke ar fi avut o aventură cu un model canadian. Uma Thurman a mai fost căsătorită şi cu actorul britanic Gary Oldman, timp de doi ani, între anii 1990 şi 1992.

Arpad Busson şi Elle Macpherson au împreună doi fii - Arpad, în vârstă de 11 ani, şi Aurelius, în vârstă de şase ani. Cei doi au început o relaţie în 1995 şi s-au logodit în august 2002, dar s-au despărţit în iulie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici