Un altfel de anunţ pentru job. Un bărbat a postat pe TikTok cererea sa inedită. Video viral

  • Melodia „I will Survive” a celebrei Gloria Gaynor l-a inspirat pe un proaspăt şomer să creeze un anunţ pentru job.
  • Anunţul, amuzant şi creativ, a fost postat pe TikTok, inspirându-i şi pe alţi internauţi.
  • „Aşa că sunt din nou/Din nou pe LinkedIn/Pentru a anunţa că sunt disponibil/Aştept mail”, este o parte din cântecul tânărului.
2814 afișări
Imaginea articolului Un altfel de anunţ pentru job. Un bărbat a postat pe TikTok cererea sa inedită. Video viral

Captură video Jay Beech/TikTok

În căutare de nou job, în paşi de dans şi cântând.
 
Cum căutarea unui nou loc de muncă nu este neapărat uşoară sau simplă, un bărbat s-a gândit să facă o campanie pe TikTok pentru a se promova, cu hashtag-ul „HireJayBeech”.
 
Specializarea sa este Marketing, aşa că a creat un video în care îşi arată talentele în timp ce dansează pe melodia Gloriei Gaynor. 
 
Versurile sunt hilare iar îmbrăcămintea sa, din anii 1970, dă un plus de savoare clipului. 
 
And so I'm back / Back to LinkedIn / To tell you I'm open for work / My inbox please come and jump in şi
 
„Come on now go / Drop me a call / Let's turn this around / Invite me to your Christmas ball”.
 
Pentru efortul său creativ, bărbatul a ieşit în evidenţă şi a primit oferte de job. „Am avut atât de multe interviuri încât simt că îmi ia creierul foc”, a spus ulterior bărbatul, mulţumind fanilor săi de pe TikTok pentru sprijinul lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici