Un angajat pentru manipularea bagajelor dansează spectaculos lângă un avion, chiar înainte de decolare. Întreaga scenă a fost filmată de pasageri | VIDEO

Un angajat responsabil de preluarea bagajelor pe Aeroportul Internaţional din Honolulu, Hawaii, SUA, a fost filmat în timp ce dansa pe asfaltul de lângă terminalul de plecări. Videoclipul, surprins de un pasager, a devenit viral pe internet.

6118 afișări
Imaginea articolului Un angajat pentru manipularea bagajelor dansează spectaculos lângă un avion, chiar înainte de decolare. Întreaga scenă a fost filmată de pasageri | VIDEO

Un angajat pentru manipularea bagajelor dansează spectaculos lângă un avion, chiar înainte de decolare. Întreaga scenă a fost filmată de pasageri | VIDEO

Luu Vailuu, în vârstă de 23 de ani, lucrează pentru compania Hawaiian Airlines la aeroportul din Honolulu, unde descarcă şi încarcă bagaje, dar şi direcţionează avioanele către porţile de îmbarcare. El şi-a dorit mereu să devină dansator, practicând în timpul liber mişcări de dans.

Tânărul a făcut mai multe mişcări elaborate de dans în faţa pasagerilor aflaţi într-un avion, în timp ce aceştia se îndepărtau de terminal. Cei din urmă l-au aplaudat în timp ce râdeau.

”Face un adevărat spectacol! Face un adevărat spectacol”, poate fi auzit un pasager pe înregistrare, în timpul ”showului”.

Într-un interviu acordat publicaţiei BuzzFeed, citat de Daily Mail, Luu a declarat că momentul în care a fost filmat a fost cel în care îşi termina tura. ”Dacă tot am terminat tura, de ce să nu dansez?”, a declarat tânărul.

El a declarat că a învăţat să danseze după ce a urmărit clipurile video postate de mai mulţi profesionişti pe Instagram şi a repetat mişcările în faţa unei oglinzi.

Videoclipul a devenit viral pe Facebook, fiind văzut de mai mult de 1 milion de ori pe reţelele sociale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici