Un bărbat ameninţă că îşi va da soţia în judecată după ce aceasta a dezvăluit online cel mai mare secret al său

Un bărbat, care şi-a ascuns "micropenisul" până în noaptea nunţii, şi-a ameninţat proaspăta mireasă că o va da în judecată pentru defăimare după ce femeia şi-a descris online dezamăgirea.

7109 afișări
Imaginea articolului Un bărbat ameninţă că îşi va da soţia în judecată după ce aceasta a dezvăluit online cel mai mare secret al său

Un bărbat ameninţă că îşi va da soţia în judecată după ce aceasta a dezvăluit online cel mai mare secret al său

Femeia, de 27 de ani, susţine că soţul a ţinut secretul până când au ajuns în luna de miere motivând că nu era de acord cu sexul înainte de căsătorie. Surpriza a fost imensă atunci când a venit vremea să treacă la următorul nivel de intimitate. A avut parte de cel mai mare şoc din viaţa ei, când a descoperit ce secret ascundea acesta, transmite NZ Herald.

"Sunt o nemernică pentru că m-am supărat că am aşteptat noaptea nunţii ca să aflu că el nu este chiar aşa de modă veche precum cum pretindea? Mă simt minţită. Este ca un adevăr spus pe jumătate. S-a ascus de mine intenţionat", a scris femeia pe internet.

După ce şi-a dezvăluit decepţia online, ea a vorbit în cele din urmă cu soţul său despre motivele care l-au făcut să păstreze secretul până în noaptea nunţii: "A spus că era sigur că l-aş fi părăsit dacă ştiam despre dimensiune înaintea nunţii. El spune că a vrut să îmi spună, dar se temea că l-aş fi refuzat din start din cauza micropenisului său, iar dacă familiile noastre vor afla adevărul şi vor vorbi despre el, va fi zdrobit".

Chiar dacă povestea, în care se declară trădată de omul pe care îl iubeşte pentru că a minţit-o în privinţa experienţei sale sexuale, este anonimă, bărbatul s-a recunoscut în descriere.

Păţania femeii a devenit virală, iar un prieten de-al bărbatului, care ştia de secretul lui, i-a trimis link-ul. Când a văzut cu ochii săi postarea acesta a ameninţat că va divorţa şi chiar intenţionează să o dea în judecată pentru că a dezvăluit cel mai mare secret al lui în văzul tuturor. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici