"Un bunic tracţiune". Traian Băsescu a postat pe Facebook fotografii cu nepoata sa la săniuş - FOTO

Fostul preşedinte Traian Băsescu a postat, sâmbătă, pe Facebook un album cu fotografii intitulat "Un bunic tracţiune", în care apare trăgând sania nepoatei sale, Sofia Anais dar şi alături de soţia sa şi fiica cea mică, Elena, lângă un om de zăpadă.

3234 afișări
Imaginea articolului "Un bunic tracţiune". Traian Băsescu a postat pe Facebook fotografii cu nepoata sa la săniuş - FOTO

"Un bunic tracţiune". Traian Băsescu a postat pe Facebook fotografii cu nepoata sa la săniuş - FOTO (Imagine: Facebook)

În fotografiile postate pe reţeaua de socializare, fostul preşedinte Traian Băsescu trage sania nepoatei sale, Sofia Anais. Alte fotografii îl arată pe acesta alături de soţia sa şi de fiica sa cea mică, Elena dar şi alături de nepoată, lângă un om de zăpadă.

În altă imagine soţia fostului preşedinte, Maria Băsescu, o ţine în braţe pe Sofia. Nepoata preşedintelui mai apare într-un fotografie, singură, în timp ce hrăneşte nişte căţei.

Albumul de fotografii adunase, în două ore de la postare, peste 19.000 de like-uri pe Facebook.

 

 

 

Fostul şef al statului petrece Crăciunul la Băile Olăneşti, în judeţul Vâlcea. În ultimii ani de mandat, Traian Băsescu şi-a petrecut sărbătorile de iarnă la Predeal.

Joi, Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook două fotografii sub titlul ”Crăciun în familie”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici