Un calendar erotic a fost lansat în Rusia pentru a celebra aniversarea lui Vladimir Putin - FOTO

Purtând doar articole de lenjerie intimă, 12 studente de la o universitate moscovită au pozat pentru un calendar erotic, lansat, joi, pentru a celebra a 58-a aniversare a premierului rus Vladimir Putin, acest "cadou" fiind deja pus în vânzare în zeci de mii de exemplare în Rusia.

251 afișări
Imaginea articolului Un calendar erotic a fost lansat în Rusia pentru a celebra aniversarea lui Vladimir Putin - FOTO

Un calendar erotic a fost lansat în Rusia pentru a celebra aniversarea lui Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Având imprimat pe prima pagină textul "Vladimir Vladimirovici, vă iubim. La mulţi ani, domnule Putin!", calendarul este compus din 12 fotografii provocatoare în care apar studente ale facultăţii de jurnalism de la Universitatea din Moscova, însoţite de sloganuri "fierbinţi".

Astfel, modelul lunii martie, Lena Gornostaieva, care pozează în dantelă neagră, îl felicită pe premierul rus şi îi transmite următorul mesaj: "Aţi reuşit să stăpâniţi incendiile de pădure, dar eu încă ard şi acum!".

O purtătoare de cuvânt a facultăţii de jurnalism din Moscova nu a apreciat însă această iniţiativă. "Este o operă erotică de prost gust", consideră Larissa Bakoulina. "Nu suntem deloc încântaţi de faptul că ele s-au folosit de numele facultăţii de jurnalism. E o lipsă de delicateţe", a mai spus Larissa Bakoulina.

Acest calendar erotic a fost conceput de Maxim Perline, un tânăr producător în vârstă de 22 de ani care lucrează pentru un post TV online - Russia.ru - şi de editorul Vladimir Tabak.

Toate fetele au pozat gratuit, a declarat Maxim Perline. "Ideea nu era să prezentăm manechine dispuse să pozeze pentru 100 de dolari, ci fete care au propriile opinii despre politică", a adăugat el.

Aproximativ 50.000 de exemplare ale acestui calendar au fost puse în vânzare, marţi, în câteva hipermarketuri din Rusia, iar preţul unui exemplar este de 260 de ruble (6,5 euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici