Un film poliţist şi un film de groază, la egalitate pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme mai sunt în top

Filmul poliţist "Ultima razie/ End of Watch" şi pelicula horror "House at the end of the street" împart prima poziţie a box office-ului nord-american, în primul lor weekend de la lansare, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

446 afișări
Imaginea articolului Un film poliţist şi un film de groază, la egalitate pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme mai sunt în top

Un film poliţist şi un film de groază, la egalitate pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme mai sunt în top (Imagine: Shutterstock)

În filmul poliţist "End of Watch", Jake Gyllenhaal joacă rolul unui poliţist ameninţat cu moartea, iar în filmul de groază "House at the end of the street", Elizabeth Sue joacă rolul unei mame care se mută cu fiica ei într-o casă bântuită. Ambele pelicule au obţinut încasări de 13 milioane de dolari în primul lor weekend de proiecţii.

Un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute este drama "Trouble with the Curve", în care Clint Eastwood joacă rolul unui impresar de baseball care începe să orbească. Acest film, care îi are în distribuţie şi pe Amy Adams şi Justin Timberlake, a debutat pe locul al treilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 12,7 milioane de dolari

Versiunea 3D a îndrăgitului film de animaţie "Finding Nemo 3D", realizat de studiourile Disney, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 9,4 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "Resident Evil: Răsplata", cu Milla Jovovich în rolul principal, fostul lider de săptămâna trecută, a coborât pe locul al patrulea. Acest lungmetraj, ce are titlul original "Resident Evil: Retribution", este cel de-al cincilea film dintr-o franciză de succes inspirată la rândul ei dintr-un joc video celebru. Filmul, din distribuţia căruia face parte şi actriţa Michelle Rodriguez, a obţinut încasări de 6,7 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pelicula "Dredd 3D: Ultima judecată", un remake al filmului SF din 1995 în care rolul judecătorului Dredd a fost jucat de Sylvester Stallone, şi-a făcut debutul în box office-ul nord-american, intrând direct pe poziţia a şasea, după ce a obţinut încasări de 6,3 milioane de dolari.

Pe locul al şaptelea - o urcare de 12 poziţii - se află drama "The Master", în care regizorul Paul Thomas Anderson prezintă ascensiunea unui lider religios în America anilor 1950, interpretat de Philip Seymour Hoffman. Filmul a obţinut încasări de 5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror "The Possession", cu Kyra Sedgwick în distribuţie, ce spune povestea unei familii care este atacată de o entitate supranaturală malefică, a pierdut cinci poziţii şi a coborât pe locul al optulea, cu încasări de 2,4 milioane de dolari.

Pe locul al nouălea a coborât pelicula cu gangsteri "În afara legii/ Lawless", care prezintă aventurile unei familii de traficanţi americani din vremea Prohibiţiei. Filmul îi are în distribuţie pe Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf şi Mia Wasikowska şi a obţinut încasări de 2,32 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "ParaNorman", care amestecă multe aluzii la filme de groază celebre cu o doză bună de umor, încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,29 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici