Un fotograf a şters toate pozele făcute la o nuntă pentru un motiv surprinzător

Un fotograf a şters toate pozele făcute la o nuntă, în faţa mirilor, pentru că i s-a interzis pauza de masă.

8194 afișări
Imaginea articolului Un fotograf a şters toate pozele făcute la o nuntă pentru un motiv surprinzător

Un fotograf a şters toate pozele făcute la o nuntă pentru un motiv surprinzător

Fotograful este un expert în poze de animale, nu de nunţi, însă un prieten care se căsătorea l-a întrebat dacă ar putea să facă fotografii pentru ei, deoarece "voia să economisească bani". Acesta a răspuns că nu era punctul său forte. Dar mirele a insistat afirmând că fotografiile nu trebuie să fie "perfecte". Şi cum cuplul avea un buget restrâns, a fost de acord să facă poze la nuntă pentru 250 de euro în total.

Nunta a avut loc în Statele Unite.

În ziua nunţii, fotograful a pozat mireasa la întâlnirea de dinaintea ceremoniei, apoi a prins în imagini ceremonia şi recepţia. Programul a început la ora 11.00 şi s-a încheiat la 19.30, iar fotograful aştepta cu nerăbdare o pauză. Mâncarea a fost servită în jurul orei 17.00.

Când invitaţii mâncau, fotograful l-a întrebat pe mire dacă se poate opri 20 de minute. Mirele i-a răspuns că trebuia să continue să facă poze sau să plece fără plată.

"Cu căldura, cu foamea, l-am întrebat dacă este sigur şi a spus că da. Aşa că am şters toate fotografiile pe care le-am făcut în faţa lui şi am plecat", a povestit fotograful, potrivit Il Messaggero.

Mai mult, fotograful a explicat ulterior că a fost invitat iniţial la nuntă în calitate de oaspete şi că abia mai târziu a acceptat să facă fotografii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fotograf,
poze,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici