Un job de vis, la propriu, plătit cu 3.000 de dolari pe lună. Unde îl poţi obţine

Faci parte dintre persoanele leneşe chiar şi atunci când vine vorba de activităţi facile? Dacă eşti o fire petrecăreaţă, obişnuieşti să ieşi noaptea în oraş şi mergi la culcare abia în zorii zilei, află că există un job perfect pentru tine.

1127 afișări
Imaginea articolului Un job de vis, la propriu, plătit cu 3.000 de dolari pe lună. Unde îl poţi obţine

Un job de vis, la propriu, plătit cu 3000 de dolari pe lună. Unde îl poţi obţine (Imagine: Shutterstock)

O galerie de artă din Moscova caută o persoană care să doarmă între orele 10 a.m. şi 9 p.m., chiar în instituţie, informează site-ul Russia Today.

În plus, angajatul/angajata care va lucra pe post de "exponat" va fi plătit/ă pentru "€œefortul" său. Cu 150 de dolari pe zi. Un scurt calcul arată că acesta va fi răsplătit cu 3.000 de dolari pe lună. Poziţia deschisă în cadrul unei galerii de artă din capitala Rusiei este disponibilă pentru o perioadă de trei luni.

Citeşte mai multe despre jobul pentru care eşti plătit să dormi pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici