Un nou divorţ la Hollywood: Actriţa Ashley Judd s-a despărţit de pilotul de curse Dario Franchitti

Actriţa americană Ashley Judd s-a despărţit de soţul ei, pilotul de curse scoţian Dario Franchitti, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat 11 ani.

730 afișări
Imaginea articolului Un nou divorţ la Hollywood: Actriţa Ashley Judd s-a despărţit de pilotul de curse Dario Franchitti

Un nou divorţ la Hollywood: Actriţa Ashley Judd s-a despărţit de pilotul de curse Dario Franchitti (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 44 de ani, şi soţul ei, în vârstă de 39 de ani, care concurează în circuitul profesionist Indianapolis 500, s-au căsătorit în anul 2001, însă nu au copii, informează Reuters.

"Am decis de comun acord să punem capăt căsniciei noastre. Vom rămâne pentru totdeauna o familie şi vom continua să preţuim relaţia noastră, care a avut la bază o iubire specială, integritate şi respect", a precizat purtătorul de cuvânt al cuplului pentru revista People, într-o declaraţie dată publicităţii în cursul zilei de marţi.

Nu au fost date publicităţii motivele care au dus la destrămarea cuplului.

Ashley Judd, fiica interpretei de muzică country Naomi Judd, s-a remarcat într-o serie de producţii hollywoodiene bine primite de public, precum "Ruby in Paradise", "Sărutul care ucide/ Kiss the Girls", "Evadata/ Double Jeopardy", "Acasă, în inima mea/ Where the Heart Is" şi "Crimă de înaltă trădare/ High Crimes".

În ultimii ani, actriţa americană s-a implicat în multe acţiuni de caritate, colaborând cu fundaţiile care sprijină bolnavii de SIDA şi copiii de vârste fragede suferind de diverse afecţiuni.

Dario Franchitti a câştigat de trei ori circuitul Indianapolis 500, dar a concurat şi în NASCAR şi în circuitul american "Le Mans".

El şi Ashley Judd s-au căsătorit în Scoţia în decembrie 2001, după o logodnă care a durat doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici