Un nou film de animaţie despre familia Flintstones va fi produs de Warner Bros.

"The Flinstones" va reveni pe marele ecran, într-un nou film de animaţie, ce va fi produs de Warner Bros., în colaborare cu Will Ferrell şi Adam McKay, prin intermediul companiei Gary Sanchez Productions.

151 afișări
Imaginea articolului Un nou film de animaţie despre familia Flintstones va fi produs de Warner Bros.

Un nou film de animaţie despre familia Flintstones va fi produs de Warner Bros.

Scenariul filmului de animaţie, aflat în stadiu de dezvoltare, va fi scris de Chris Henchy, coscenarist al filmului "Campania/ The Campaign", cu Zach Galifianakis şi Will Ferrell, conform hollywoodreporter.com

Serialul de desene animate "The Flinstones", difuzat între 1960 şi 1966 la oră de maximă audienţă pe Cartoon Network şi ABC, a avut un succes uriaş, continuând să încânte telespectatorii şi în deceniile următoare, după ce drepturile de difuzare au fost vândute şi altor posturi de televiziune.

Acţiunea acestui serial de desene animate este amplasată în Epoca de Piatră şi urmăreşte aventurile a două cupluri care trăiesc viaţa unei familii "moderne" din preistorie: Fred şi Wilma Flinstones şi cei mai buni prieteni ai acestora, Barney şi Betty Rubble, care parodiază viaţa de zi cu zi a unei familii americane din acea perioadă.

Compania Universal a produs un film live-action în 1994, în care au jucat John Goodman, Elizabeth Perkins, Rick Moranis şi Rosie O’Donnell, iar rolul soacrei lui Fred Flinstone a fost interpretat de Elizabeth Taylor.

Warner Bros.a obţinut drepturile pentru "The Flinstones" în 1996, când Time Warner a achiziţionat Turner Broadcasting, care cumpărase în 1991 studioul Hanna-Barbera, ce a produs acest film de animaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici