Un pensionar a fost arestat după ce a sunat de 24.000 de ori la un număr de telefon

Un pensionar din Japonia a fost arestat, după ce a sunat la serviciul clienţi al operatorului său de telefonie mobilă de aproximativ 24.000 de ori în doar doi ani, pentru că, susţine acesta, respectiva companie nu şi-a respectat contractul.

3090 afișări
Imaginea articolului Un pensionar a fost arestat după ce a sunat de 24.000 de ori la un număr de telefon

Bărbatul de 71 de ani a ajuns în arest săptămâna trecută, după ce a sunat de 400 de ori într-o săptămână la serviciul clienţi al operatorului de telefonie KDDI, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Tokyo, relatează Japan Times.

Acesta voia ca angajaţii companiei să vină la el acasă şi să-şi ceară scuze pentru nerespectarea contractului. Totodată, pensionarul închidea destul de des chiar după formarea numărului, a mai dezvăluit oficialul.

Motivul pentru care a fost arestat bărbatul este „obstrucţionarea” unei activităţi comerciale.

De asemenea, bărbatul îi insulta pe operatorii companiei, potrivit presei locale.

Serviciile clienţi la telefon sunt extrem de populare în Japonia, iar timpul de aşteptare este în general scurt, ceea ce duce la abuzuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici