Un poliţist este acuzat că a atins într-o zonă intimă o femeie moartă. Incidentul tulburător, surprins de camera corporală | VIDEO

Un poliţist american este acuzat că a mângaiat sânul unei femei pe care a găsit-o moartă într-un apartament.

6554 afișări
Imaginea articolului Un poliţist este acuzat că a atins într-o zonă intimă o femeie moartă. Incidentul tulburător, surprins de camera corporală | VIDEO

Un poliţist este acuzat că a agresat sexual o femeie moartă. Incidentul tulburător, surprins de camera corporală

David Rojas, în vârstă de 27 de ani, a intervenit după ce poliţia a fost chemată în cazul unei femei care a murit într-un apartament din Los Angeles, transmite CNN. Ajuns la faţa locului, bărbatul a mângâiat sânul victimei pe când se afla singur în cameră cu aceasta.

Incidentul a fost descoperit accidental de către colegi ai lui Rojas care analizau, la întâmplare, înregistrările făcute de camerele corporale ale poliţiştilor.

Poliţistul riscă să petreacă trei ani în închisoare. Rojas este cercetat în libertate după ce a plătit o cauţiune de 20.000 de dolari. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici